Metro: Last Light CZ (Limited Edition)
PC

32,50
Nákupom získate 1,30 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 18 rokov
Jazyk: České titulkyČeské titulky
Kód produktu: 21458
  • Limitovaná edícia obsahuje:
    herný mód z Metro 2033 - Hraničiarsky režim
    ruskú útočnú pušku AKS-74U
    bonusové vojenské náboje

    Minimálne požiadavky

    Windows XP, Vista[32bit], Win 7, Win 8, dvojjadrový procesor 2,2GHz, pamäť 2,0GB RAM, grafická karta s 512MB RAM (GeForce 8800 GT a vyššia), DVDROM, vyžaduje aktiváciu cez internetovú službu Steam!

    Kategórie

    PC / PC hry / Akčné
    Metro: Last Light je strielačka z vlastného pohľadu a očakávané pokračovanie slávnej hry Metro 2033. Píše sa rok 2034 a jadrová vojna zmenila svet na post-apokalyptickú pustatinu. Tunely moskovského metra sa stali novým domovom ľudí, ktorí predtým žili v teraz už zničenom meste. V temných chodbách bojujú o prežitie a odrážajú nielen útoky desivých mutantov, ktorých stvoril otrávený vzduch na povrchu, ale i výpady ostatných frakcií, ktoré sa zúfalo snažia ovládnuť posledné kúsky obývateľného priestoru. Pri týchto šarvátkach zároveň všetci pátrajú po vynáleze skazy, ktorý by pre nich mohol byť kľúčom k víťazstvu. Občianska vojna je nevyhnutná. V túto temnú hodinu sa hráči ujímajú úlohy Arťoma a stávajú sa posledným zábleskom nádeje pre celé ľudstvo.

    Mutanti sa zakrádajú chodbami pod zničeným povrchom... Mestá jednotlivých staníc Metra skôr než aby zostali zjednotení proti spoločnej hrozbe, sú uprostred boja o najväčšiu zbraň - šialené zariadenie z vojenských trezorov D6. Občianska vojna je zničujúca a mohla by zmiesť ľudstvo z povrchu Zeme navždy. V hre tak prevezmete úlohu Arťoma, zaťaženého vinou, ale vedeného nádejou. To vy držíte kľúč k nášmu prežitiu - posledné svetlo v našej najtemnejšej hodine...

    Náročný Hraničiarsky režim je určený predovšetkým pre skúsených hráčov, ktorí nie sú vo svete Metra žiadnymi nováčikmi. Vďaka absencii grafického užívateľského rozhrania (HUD) je zážitok z hry oveľa pôsobivejší, nepriatelia sú navyše výrazne nebezpečnejší a náboje i filtre do plynovej masky sú o poznanie vzácnejšie, než v bežnom hernom režime. Na druhú stranu, odvážlivci, ktorí túto výzvu príjmu, získajú prístup k jedinečnému hraničiarskemu vybaveniu, ktorého súčasťou je okrem iného exkluzívna ruská útočná puška AKSU, a dostanú ďalších 100 vojenských nábojov, za ktoré si budú môcť vylepšiť svoju úvodnú výzbroj.

    Zápletka hry Metro: Last Light pochádza z pera Dmitryja Glukhovského, slávneho autora románu Metro 2033, ktorý inšpiroval vznik oboch počítačových hier. Glukhovský je tiež autorom všetkých dialógov v hre Metro: Last Light. Glukhovského románov Metro 2033 a Metro 2034 sa po celom svete predalo už viac než 2 000 000 kópií. Roku 2013 bude mimo územia Ruska vydaná i jeho najnovšia kniha Metro 2035.
  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

Instagram
harleen, komiksypocesksy, harleyquinn
zaklinac, geraltzrivie, yennefer, cirilla, hernymerch, , figurky
riseoftheronin, darcek, odznacik, riseoftheroninps5, ronin
Animeshow24, comissalon, Xzonelive, Xzonesk, karticky, Bratislava, vidimesanazivo, hernymerch, festial, AS24
futurama, bender, turangaleela, figurky, nibbler, shutupandtakemymoney, youtooz