Spellforce Universe CZ
PC

4,20
Nákupom získate 0,17 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 12 rokov
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 21488
  • Obidva diely Spellforce aj s datadiskami !
    Oba diely celej série vrátane datadiskov.; Unikátny mix žánrov RTS a RPG.; Tvorba vlastnej postavy.; Cez 200 hodín zábavy.; Niekoľko stupňov namáhavosti a podrobné výukové misie.; Mohutné bitky v plnom 3D prostredí.

    Minimálne požiadavky

    Windows 2000, XP, Vista[32bit], Win 7, procesor 1,5GHz, pamäť 512MB RAM, grafická karta s 128MB RAM (GeForce 4 Ti a vyššia), 10,0GB voľno na disku, DVDROM, vyžaduje aktiváciu cez internet

    Kategórie

    PC / PC hry / Stratégie
    Chaos a neporiadok vládne v Eo – záhadnom to svete Spellforce. Ako rúnový bojovník, ste povolaný, aby ste sa stretli so silami ohňa a ľadu. Vy, spoločnosť hrdinov a vaša armáda sa vydávate preskúmať neznáme územia a prebojovať si cestu skrz hordy nepriateľov. Bitka medzi dobrom a zlom práve začína

    Spellforce: The Order of Dawn
    Nenásytnosť a lačnosť po moci trinástich najsilnejších mágov sveta priviedla zem do nekonečnej špirály chaosu a zúfalstva. Cele krajiny zmizli bez mrknutia oka potom čo bola uvoľnená ničivá sila privolaná temnými rituálmi. Celé kontinenty boli roztrieštené ako sklo na malé kúsočky a rozmetané. Tie krajiny, ktoré odolali prvej vlne, zmietli obrovské armády stmelené silou prastarých rún. Zostalo len niekoľko ostrovčekov spojených magickými portálmi.

    Spellforce: The Breath of Winter (1.datadisk)
    Princ temnôt plánuje návrat temných bohov. Prebudil mocného ľadového draka Aryna a vyslal vojská aby rozdrvili kohokoľvek kto sa mu postaví. A znovu sú vyvolané runy aby čelili sile ohňa a ľadu. Je tu opäť nikdy nekončiaci súboj dobra a zla...

    Spellforce: Shadow of the Phoenix (2.datadisk)
    Zlý nekromancer oživil mocných mágov a využíva ich silu ku svojim zámerom. Zabrániť mu v tom môžu len dvaja bojovníci keď spoja svoje sily a využijú moc artefaktov Pheonix Stone a Shadow Sword. Očakávaný druhý datadisk opäť zvyšuje taktické možnosti hry. Celkovo sa dočkáme 24 nových jednotiek a budov a tiež možnosti vytiahnuť svoju postavu z predošlých dielov až na 50. level. Vaším postavám tiež pribudne cez 40 nových kúziel.

    Spellforce 2: Shadow Wars
    Zhostíte sa úlohy Avatara a budete chrániť svet Eo a jeho rasy pred ovládnutím novým nepriateľom. Budete pátrať a prekonávať prekážky ako v klasickom RPG, ale tiež riešiť strategické výzvy pri vedení armády. Ako Avatar sa pokúsite odolať invázii Pactu, ktorý vás núti vytvoriť novú alianciu. Povediete jednu z troch strán - The Realms, The Clans a The Pact a budovať základne pre zhromažďovanie zdrojov a pripravovať sa na bitky, ktoré sú hlavnou náplňou Spellforce. Budete tiež podporovať hrdinov, ktorých si môžete upraviť pomocou množstva schopností, kúziel, predmetov a zbraní.

    Spellforce 2: Dragon Storm (datadisk)
    Prvý datadisk ku kombinácii RPG a realtime stratégie, ktorý majiteľom pôvodnej hry ponúka chutný mix RPG a RTS prvkov okorenený dramatickým príbehom, ktorého podstatnou súčasťou je obávaná rasa drakov. Na tieto stvorenia, patriace do doby dávno minulej, narazíte pri hľadaní písma, ktoré je treba k nahradeniu starých rún a záchrane magických portálov, z ktorých sa pomaly vytráca všetka magická energia. Práve portály sú totiž jediným prostriedkom k presunu medzi inak izolovanými ostrovmi Eo.
  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel