Spellforce Universe CZ
PC

4,20
Nákupom získate 0,17 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 12 rokov
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 21488
  • Obidva diely Spellforce aj s datadiskami !
    Oba diely celej série vrátane datadiskov.; Unikátny mix žánrov RTS a RPG.; Tvorba vlastnej postavy.; Cez 200 hodín zábavy.; Niekoľko stupňov namáhavosti a podrobné výukové misie.; Mohutné bitky v plnom 3D prostredí.

    Minimálne požiadavky

    Windows 2000, XP, Vista[32bit], Win 7, procesor 1,5GHz, pamäť 512MB RAM, grafická karta s 128MB RAM (GeForce 4 Ti a vyššia), 10,0GB voľno na disku, DVDROM, vyžaduje aktiváciu cez internet

    Kategórie

    PC / PC hry / Stratégie
    Chaos a neporiadok vládne v Eo – záhadnom to svete Spellforce. Ako rúnový bojovník, ste povolaný, aby ste sa stretli so silami ohňa a ľadu. Vy, spoločnosť hrdinov a vaša armáda sa vydávate preskúmať neznáme územia a prebojovať si cestu skrz hordy nepriateľov. Bitka medzi dobrom a zlom práve začína

    Spellforce: The Order of Dawn
    Nenásytnosť a lačnosť po moci trinástich najsilnejších mágov sveta priviedla zem do nekonečnej špirály chaosu a zúfalstva. Cele krajiny zmizli bez mrknutia oka potom čo bola uvoľnená ničivá sila privolaná temnými rituálmi. Celé kontinenty boli roztrieštené ako sklo na malé kúsočky a rozmetané. Tie krajiny, ktoré odolali prvej vlne, zmietli obrovské armády stmelené silou prastarých rún. Zostalo len niekoľko ostrovčekov spojených magickými portálmi.

    Spellforce: The Breath of Winter (1.datadisk)
    Princ temnôt plánuje návrat temných bohov. Prebudil mocného ľadového draka Aryna a vyslal vojská aby rozdrvili kohokoľvek kto sa mu postaví. A znovu sú vyvolané runy aby čelili sile ohňa a ľadu. Je tu opäť nikdy nekončiaci súboj dobra a zla...

    Spellforce: Shadow of the Phoenix (2.datadisk)
    Zlý nekromancer oživil mocných mágov a využíva ich silu ku svojim zámerom. Zabrániť mu v tom môžu len dvaja bojovníci keď spoja svoje sily a využijú moc artefaktov Pheonix Stone a Shadow Sword. Očakávaný druhý datadisk opäť zvyšuje taktické možnosti hry. Celkovo sa dočkáme 24 nových jednotiek a budov a tiež možnosti vytiahnuť svoju postavu z predošlých dielov až na 50. level. Vaším postavám tiež pribudne cez 40 nových kúziel.

    Spellforce 2: Shadow Wars
    Zhostíte sa úlohy Avatara a budete chrániť svet Eo a jeho rasy pred ovládnutím novým nepriateľom. Budete pátrať a prekonávať prekážky ako v klasickom RPG, ale tiež riešiť strategické výzvy pri vedení armády. Ako Avatar sa pokúsite odolať invázii Pactu, ktorý vás núti vytvoriť novú alianciu. Povediete jednu z troch strán - The Realms, The Clans a The Pact a budovať základne pre zhromažďovanie zdrojov a pripravovať sa na bitky, ktoré sú hlavnou náplňou Spellforce. Budete tiež podporovať hrdinov, ktorých si môžete upraviť pomocou množstva schopností, kúziel, predmetov a zbraní.

    Spellforce 2: Dragon Storm (datadisk)
    Prvý datadisk ku kombinácii RPG a realtime stratégie, ktorý majiteľom pôvodnej hry ponúka chutný mix RPG a RTS prvkov okorenený dramatickým príbehom, ktorého podstatnou súčasťou je obávaná rasa drakov. Na tieto stvorenia, patriace do doby dávno minulej, narazíte pri hľadaní písma, ktoré je treba k nahradeniu starých rún a záchrane magických portálov, z ktorých sa pomaly vytráca všetka magická energia. Práve portály sú totiž jediným prostriedkom k presunu medzi inak izolovanými ostrovmi Eo.
  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

Instagram
harleen, komiksypocesksy, harleyquinn
zaklinac, geraltzrivie, yennefer, cirilla, hernymerch, , figurky
riseoftheronin, darcek, odznacik, riseoftheroninps5, ronin
Animeshow24, comissalon, Xzonelive, Xzonesk, karticky, Bratislava, vidimesanazivo, hernymerch, festial, AS24
futurama, bender, turangaleela, figurky, nibbler, shutupandtakemymoney, youtooz