Jagged Alliance Compilation (1+2+datadisky)
PC

7,30
Nákupom získate 0,29 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 16 rokov
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 21503
  • Táto verzia obsahuje 4 hry:

    Jagged Alliance
    Jagged Alliance: Deadly Games
    Jagged Alliance 2
    Jagged Alliance 2: Unfinished Business

    Nelineárna hra; Najpokročilejší taktický boj.; Tucty realisticky vymodelovaných zbraní.; Jedinečnou zmesou real-time skúmania a ťahovo orientovaného boja.; Stvorte svojho vlastného žoldáka.; Jednajte s viac než 150 postavami.; Postavte si svoj vlastný tým z jedinečných žoldákov.

    Minimálne požiadavky

    Windows 2000, XP, Vista[32bit], Win 7, procesor 1,5GHz, pamäť 512MB RAM, grafická karta s 64MB RAM, 3,0GB voľno na disku, DVDROM

    Kategórie

    PC / PC hry / Stratégie
    Jagged Alliance

    Prvý diel série, v ktorom si najímate žoldnierov a chcete s nimi dobyť celý ostrov. Teda severo-západný cíp ostrova. Problém je v tom, že potrebujete peniaze a tie dostávate za ťažbu miazgy. Ale k tomu potrebujete ťažnú stanicu a hlavne stromy. Preto sa dostávate skrz ostrov, zabíjate nepriateľov ako ovečky až do posledného sektoru.

    Jagged Alliance: Deadly Games
    Oficiálne pokračovanie JA, resp. datadisk. Hra už nie je natoľko strategická, tu sa nekoná dobývanie ostrova, ale jedná sa skôr o samostatné misie. To všetko s niekoľkými novými žoldniermi, zbraňami ... To hlavné, čo by vás mohlo zaujímať je ale multiplayer, pretože toto je jediný diel zo série Jagged Alliance, ktorý je možné hrať po sieti. Navyše, DG má integrovaný editor, vďaka ktorému môžete jednoducho vytvárať nové misie.

    Jagged Alliance 2
    Na Arulco padlo nové nebezpečenstvo. Spoločnosť Ricci Mining and Exploration, ktorá ťažila v doloch na Arulcu pred občianskou vojnou, chce teraz doly späť. Ricci Minig vlastní raketovú základňu v neďalekom štáte Tracona a hrozí Arulcu smrtiacimi útokmi. Pokiaľ nebudú ich požiadavky splnené, sú schopní zničiť celú krajinu. Pokračovanie legendárnej ťahovej stratégie.

    Jagged Alliance 2: Unfinished Business
    Samostatne hrateľný datadisk k pôvodnému JA2 vás zavedie do Tracony. Tu máte za úlohu zlikvidovať nepriateľskú raketovú základňu. V hre nemáte na rozdiel od základnej hry žiadny trvalý príjem a musíte si pre vlastné financovanie vystačiť s príjmami za predané vybavenie. Je možné začať hrať s pôvodnými žoldniermi, alebo si do hry naimportovať svoje postavy z JA2.

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

Instagram
harleen, komiksypocesksy, harleyquinn
zaklinac, geraltzrivie, yennefer, cirilla, hernymerch, , figurky
riseoftheronin, darcek, odznacik, riseoftheroninps5, ronin
Animeshow24, comissalon, Xzonelive, Xzonesk, karticky, Bratislava, vidimesanazivo, hernymerch, festial, AS24
futurama, bender, turangaleela, figurky, nibbler, shutupandtakemymoney, youtooz