Call of Juarez: The Cartel EN
PC

6,40
Nákupom získate 0,06 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 18 rokov
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 21500
  • 15 misií a máp; Na výber z viac ako 30 zbraní; Bohatý temný a hlboký príbeh; Kooperácia pre troch hráčov s Kimom Evansom, Eddiem Guerrom a Benom McCallom; Hráči môžu prejsť celú kampaň za každú z troch postáv, pričom každá postava má svoj vlastný unikátny príbeh i zakončenie; Široká škála herných možností, vrátane trestných výprav, ochrany svedkov, tvrdých výsluchov, misií v utajení, naháňačiek a pod.

    Minimálne požiadavky

    Windows XP, Vista[32bit], Win 7, dvojjadrový procesor 2,0GHz, pamäť 1,0GB RAM, grafická karta (GeForce 8800 / Radeon 3850), 8,0GB voľno na disku, DVDROM, hra vyžaduje aktiváciu cez internetovú službu Steam

    Kategórie

    PC / PC hry / Akčné
    Ďalšie pokračovanie Call of Juarez, ktoré si zachováva unikátnu tému divokého západu v nezmenenej podobe a súčasne prenáša hráča do akciou nabitého dobrodružstva odohrávajúceho sa v súčasnosti.

    Hra má hlboký a temný príbeh, ktorý začína bombardovaním americkej policajnej agentúry fiktívnym drogovým kartelom. Pri útoku dôjde k devastácii agentúrnej budovy a zavraždeniu stoviek ľudí. Útok je prekvapením, čo Spojené štáty vedie k presvedčeniu, že sa členom kartelu nejakým spôsobom podarilo infiltrovať federálne agentúry. USA v zúfalstve skladá dohromady zvláštnu údernú jednotku, ktorej cieľom je drogový kartel rozprášiť.

    Údernú jednotku tvoria Kim Evansová, agentka FBI, ktorá bola dieťaťom ulice a gangov, Eddie Guerra, agent protidrogového oddelenia a nenapraviteľný gambler, a konečne Ben McCall, brutálny detektív polície Los Angeles, ktorý je potomkom Bena McCalla, hrdinu pôvodného Call of Juarez.

    Keď úderná skupina hľadá hlavu kartelu, musí sa vyrovnať s rôznymi výzvami, ktoré ich donútia cestovať z Los Angeles v Kalifornii, cez Arizonu a Nové Mexiko, až do mexického Juarezu. Aby to nebolo také ľahké, majú Kim, Eddie i Ben vlastné osobné problémy a démonov, ktorým musia čeliť, čím vzniká základ pre komplexný adrenalínový herný zážitok.
  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

Instagram
harleen, komiksypocesksy, harleyquinn
zaklinac, geraltzrivie, yennefer, cirilla, hernymerch, , figurky
riseoftheronin, darcek, odznacik, riseoftheroninps5, ronin
Animeshow24, comissalon, Xzonelive, Xzonesk, karticky, Bratislava, vidimesanazivo, hernymerch, festial, AS24
futurama, bender, turangaleela, figurky, nibbler, shutupandtakemymoney, youtooz