Dead Island - DLC: Ryderova kampaň
PC

2,79
Nákupom získate 0,11 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 18 rokov
Štítky: Hororové
Jazyk: České titulkyČeské titulky
Kód produktu: 16869
  • Minimálne požiadavky

    vyžaduje originálnu PC hru Dead Island + pripojenie k internetu a (bezplatnú) registráciu v službe Steam

    Kategórie

    PC / PC hry / Akčné

    Dodatočný obsah ku hre Dead Island s názvom "Ryderova kampaň", ktorý rozširuje zážitok hry pre jedného hráča o nový a svojim spôsobom unikátny pohľad na príbeh pôvodnej hry. Hráč sa tento krát bude mať možnosť dostať do úlohy Rydera Whitea, hlavnej záporné postavy z pôvodnej hry. Z jeho pohľadu tak zistíte, ako sa všetky udalosti odohrali a ponoríte sa do nového príbehu (v dĺžke niekoľkých hodín), v ktorom pôjde tiež o záchranu Ryderovej ženy.

    Dead Island kombinuje akciu z pohľadu prvej osoby zameranú hlavne na súboje zblízka, vývoj postavy a upravovanie širokej škály zbraní. Toto všetko využijete v strhujúcej a drsnej kampani sledujúcej temný príbeh inšpirovaný klasickými zombie filmami. Kampaň je možné hrať v kooperačnom režime až v 4 hráčoch.

    Teror. Násilie. Šialenstvo. Zmätok. Dovolenkový raj hore nohami. Tropický ostrov sa po tajomnom rozmachu zombie mení v miesto totálneho chaosu. Jedinou šancou hráča odstrihnutého od zbytku sveta je bojovať na život a na smrť a nájsť spôsob, ak z ostrova uniknúť.

    Dej sa odohráva v otvorenom svete tropického ostrova, na ktorom na hráča číhajú hordy rôznych hladných zombie. Hráč sa snaží v dovolenkovom raji plniť rozličné vzrušujúce úlohy. Vzhľadom k nedostatku zbraní a munície sa hráč musí spoľahnúť na využitie všetkých možných nájdených predmetov. Z tých si následne vyrobí zbrane k sebaobrane a pokúsi sa uspieť v intenzívnom boji tvárou v tvár. K nájdeniu je široká škála predmetov, ktoré postupom času umožnia premeniť provizórne zbrane na hrozivé nástroje skazy.

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel