Men of War: The Ultimate Collection
PC

20,99
Nákupom získate 0,17 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 16 rokov
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 21537
  • Minimálne požiadavky

    Windows XP, Vista[32bit], Win 7, procesor 2,6GHz, pamäť 1,0GB RAM, grafická karta s 128MB RAM (GeForce 6600 / Radeon 9600), DVDROM

    Kategórie

    PC / PC hry / Stratégie
    Men of War
    Hra odohrávajúca sa v Európe a severnej Afrike uprostred druhej svetovej vojny. Dej sa rozvíja v troch rôznych kampaniach hraných z pozície sovietskych, spojeneckých a nemeckých vojakov. Každá kampaň má vlastný scenár a rozpráva iný vojnový príbeh. Hlavná sovietska kampaň sleduje dvoch kamarátov, študentov Smirnova a Kuznecova, ktorí vstúpili do armády, rýchlo sa z nich stali bratia v zbrani a zažívajú služobný postup i krutosť vojny.

    Men of War: Assault Squad
    Samostatne spustiteľný datadisk k úspešnej vojenskej stratégii Men of War, ktorého hlavnou prednosťou je kooperatívna kampaň ponúkajúca všetkým bojachtivým hráčom nové bojiská druhej svetovej vojny a zase o chlp viac dotiahnuté herné mechanizmy.

    Men of War: Vietnam
    Pokračovanie úspešnej taktickej stratégie Men of War. Tento krát sa namiesto druhej svetovej vojny pozrieme do Vietnamu. Hra i tento krát beží samostatne, bez nutnosti vlastniť predošlé diely. K dispozícii pritom budete mať hneď dve kampane a to ako za Američanov, tak i za Vietcong.

    Men of War: Condemned Heroes
    Condemned Heroes sa vydáva iným smerom ako hry v hlavnej sérii Men of War. Je to smer, ktorý veľmi mierne pripomína sériu Commandos. Hra je bez multiplayeru a chce vás udržať na stoličke v napätí príbehovým režimom, v ktorom do najriskantnejších akcií na východnom fronte počas II. svetovej vojny povediete jednu z nechválne preslávených sovietskych jednotiek, zložených z odsúdených dôstojníkov.
  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

Instagram
harleen, komiksypocesksy, harleyquinn
zaklinac, geraltzrivie, yennefer, cirilla, hernymerch, , figurky
riseoftheronin, darcek, odznacik, riseoftheroninps5, ronin
Animeshow24, comissalon, Xzonelive, Xzonesk, karticky, Bratislava, vidimesanazivo, hernymerch, festial, AS24
futurama, bender, turangaleela, figurky, nibbler, shutupandtakemymoney, youtooz