DarkSpore (Limited Edition)
PC

1,99
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 12 rokov
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 21519
  • Hra už nejde spustiť a hrať. Krabička je preto vhodná len ako doplnenie hernej zbierky.

    Minimálne požiadavky

    Windows XP, Vista[32bit], Win 7, procesor 3,0GHz, pamäť 2,0GB RAM, grafická karta s 256MB RAM (GeForce 8800 / Radeon X1900 / Intel HD), 10,0GB voľno na disku, DVDROM, vyžaduje neustále pripojenie k internetu!

    Kategórie

    PC / PC hry / RPG
    PC / PC hry / Online a MMORPG

    Ďalšia hra zo série Spore, tento krát ponorená do žánru RPG s temnou atmosférou súbojov. Pripravte sa na obrovské množstvo predmetov, ktoré budete môcť zbierať a používať. Či už to budú naozaj potrebné kúsky využiteľné v boji, kozmetické vylepšenia alebo napríklad len jednorázové power-upy. Ku svojim hrdinom budete mať prístup cez web i keď nebudete práve hrať. Na základe charakteristík a inventáru si tak budete môcť vopred vytvárať taktiku alebo akési balíčky predmetov, ktoré využijete, až sa do hry vrátite. To je element podobný Magic: The Gathering.

    Hra ponúka hneď päticu odlišných rás alebo skôr genetických typov, ktoré ovplyvňujú základňu hráčových schopností. Napríklad biotrieda sa vyznačuje rastlinnými a organickými útokmi, kybertrieda robotickými útokmi, plazmatrieda ohnivými a bleskovými útokmi, nekrotrieda smrtiacimi a jedovatými útokmi a v neposlednej rade tu je kvantová trieda, ktorá je obzvlášť špeciálna, pretože útočí pomocí času a vesmírnych síl.

    Aby toho náhodou nebolo málo, môžete k rase (triede) zvoliť ešte povolanie. Tie sú celkovo tri, pričom majú pomerne tradičné základne. Sentinel je typickým „tankom“, teda bojovníkom útočiacim nablízko, Tempest je mág, ktorý útočí hlavne z diaľky a je krehký. A potom je tu Ravager, teda akýsi zlodej sústrediaci sa hlavne na prekvapivé útoky zo zálohy. Hráč bude z trojčlenného tímu ovládať vždy iba jedného hrdinu, ostatných dvoch si vezme na starosť počítač, pričom bude kedykoľvek možné sa prepnúť do iného charakteru. Niektoré schopnosti však budú univerzálne. To znamená, že s nimi budete môcť nakladať kedykoľvek nielen vtedy, keď budete ovládať danú postavu.

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

playstation5, sutaz, jarnyfestival, nerdales, ps5
Instagram
harleen, komiksypocesksy, harleyquinn
zaklinac, geraltzrivie, yennefer, cirilla, hernymerch, , figurky
riseoftheronin, darcek, odznacik, riseoftheroninps5, ronin
Animeshow24, comissalon, Xzonelive, Xzonesk, karticky, Bratislava, vidimesanazivo, hernymerch, festial, AS24