Exodus from the Earth
PC

2,20
Nákupom získate 0,09 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 16 rokov
Štítky: Sci-Fi
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 21512
  • Minimálne požiadavky

    Windows XP, Vista[32bit], Win 7, procesor 1,8GHz, pamäť 512MB RAM, grafická karta s 128MB RAM (GeForce FX 5700 / Radeon 9600), 7,0GB voľno na disku, DVDROM

    Kategórie

    PC / PC hry / Akčné
    Sci-fi FPS, ktorej príbeh sa odohráva v roku 2016, kedy ľudstvu zostáva zhruba 50 let existencie. Slnko sa totiž zbláznilo a vďaka jeho žiareniu sa planéta Zem skoro premení v neobývateľný kus vysušenej zeminy putujúcej vesmírom. Jediná šanca pre ľudstvo je buď masívny Exodus na inú obývateľnú planétu, alebo vynájdenie spôsobu, ako na Zemi prežiť i za extrémnych podmienok.

    Hľadanie obývateľnej planéty je zdanlivo neúspešné, zato hľadanie spôsobu k prežitiu na Zemi svoje ovocie prinesie. Organizácia poverená výskumom (A.X. Corporation) totiž vynájde technológii, ktorá ľuďom prežitie na Zemi umožní. Problém je v tom, že je potrebné procedúru umožňujúcu prežitie pravidelne opakovať. Ľudstvo na celej planéte by sa tak stalo závislé na produktoch A.X. Corporation. Navyše sa začínajú šíriť zvesti, že iná obývateľná planéta existuje a vedenie A.X. Corporation túto informáciu tají, aby mohlo do budúcnosti ťažiť zo svojho monopolu. Je to samozrejme len fáma, ale ani tú nemôže vláda ignorovať. Vysiela teda do akcie tajného agenta Franka, ktorý má zistiť skutočný stav veci.

    Dej hry sa odohráva ako na Zemi, tak na planéte odkiaľ A.X. Corporation získava minerál umožňujúci ľuďom prežiť na zdevastovanej planéte Zem. Znamená to, že sa bude hráč pohybovať po vzhľadovo odlišných lokalitách, v ktorých na neho čaká nielen množstvo nepriateľov, ale i veľa konkrétnych úloh vyžadujúcich hackovanie do terminálov a riešenie jednoduchých problémov. To všetko je zabalené do lákavého audiovizuálneho spracovania, ktorého súčasťou sú detailne spracované lokality i postavy, špeciálne efekty, zničiteľné prostredie a podpora reálnej fyziky.
  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

playstation5, sutaz, jarnyfestival, nerdales, ps5
Instagram
harleen, komiksypocesksy, harleyquinn
zaklinac, geraltzrivie, yennefer, cirilla, hernymerch, , figurky
riseoftheronin, darcek, odznacik, riseoftheroninps5, ronin
Animeshow24, comissalon, Xzonelive, Xzonesk, karticky, Bratislava, vidimesanazivo, hernymerch, festial, AS24