Dragon Age II (Bioware Signature Edition)
PC

20,99
Nákupom získate 0,63 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 18 rokov
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 21433
  • Pútavé RPG Dragon Age je späť!

    Minimálne požiadavky

    Windows XP, Vista[32bit], Win 7, dvojjadrový procesor 1,8GHz, pamäť 1,0GB RAM, grafická karta s 256MB RAM (GeForce 7900 GS / Radeon HD 2600 Pro), 7,0GB voľno na disku, DVDROM, hra vyžaduje pripojenie k internetu!

    Kategórie

    PC / PC hry / RPG
    Pokračovanie kritikmi veľmi ceneného RPG Dragon Age, hráča vtiahne do úlohy chudobného utečenca Hawkeho, ktorý si postupne vydobyje slávu a bohatstvo vo svete Dragon Age. Pred touto neľahkou úlohou ho ale čaká ešte dlhá cesta vydláždená krvou nepriateľov. Príbeh je ešte epickejší a je viac zviazaný so samotnou postavou Hawkea.

    Avšak cesta hlavného hrdinu nebude tak jednoduchá, ako by sa mohlo zdať. Je známe, že minulosť tohto šampióna z Kirkwallu je zahmlená záhadami a tajomstvami. Dočkáte sa tak prekvapujúcich dejových zvratov, ktorých sa teraz môžete zúčastniť i vďaka morálnym rozhodnutiam (po vzore Mass Effect 2), kedy sa hra odvíja podľa akcií, ktoré urobíte, ako sami uznáte za vhodné. Byť milosrdný, či krutý, či ako si vyberiete, má skutočný vplyv vo svete Dragon Age II!

    Zmien sa dočkali i vzťahy v partii dobrodruhov. Pokiaľ sa nejaký člen skupiny naštve, neznamená to hneď, že odíde, ale napr. sa bude o to viac snažiť, aby dokázal svoje schopnosti. Priatelia v zbrani sa tak správajú viac realisticky podľa svojich parametrov postavy.
    Spôsob komunikácie (dialógov) bol tiež vylepšený podľa vzoru Mass Effect 2, kde si hráč vyberá pohybom na koliesku jednotlivé odpovede znázorňujúce symboly, ako napr. sarkazmus, podráždený tón, atď.

    Po vzore moderného spôsobu rozprávania príbehu sa hráči dočkajú celej rady flashbackov, teda útržkov zo života Hawkeho, ktorý si tak postupom v hre bude vybavovať svoju nejasnú minulosť.

    Fanúšikov prvého dielu určite poteší, že na určité udalosti z jednotky sa hráč pozrie spätne a z iného uhlu deja, alebo pohľadu určitej postavy. Nováčikovia v sérii sa ale nemusia báť, že by sa pre nich stal príbeh neprehľadným, naopak vďaka alternatívnym výkladom predošlých udalostí, sa noví hráči lepšie ponoria do deja hry.

    Obsah Bioware Signature Edition:
    - originálna hra Dragon Age II
    - kód na stiahnutie bonusovej misie a postavy
    - soundtrack na stiahnutie
    - exkluzívne zbrane pre každú postavu
  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

Instagram
harleen, komiksypocesksy, harleyquinn
zaklinac, geraltzrivie, yennefer, cirilla, hernymerch, , figurky
riseoftheronin, darcek, odznacik, riseoftheroninps5, ronin
Animeshow24, comissalon, Xzonelive, Xzonesk, karticky, Bratislava, vidimesanazivo, hernymerch, festial, AS24
futurama, bender, turangaleela, figurky, nibbler, shutupandtakemymoney, youtooz