The Sims 3 CZ + The Sims 3: Roční období
PC

24,10
Nákupom získate 0,10 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 12 rokov
Kód produktu: 21536
  • Základná hra "The Sims 3" + dodatok "The Sims 3: Roční období"

    Objavujte živé okolité prostredie.; Vytvárajte jedinečných Simíkov.; V domovoch vašich Simíkov upravujte, čo vám napadne.; Nové realistické osobnosti.; Nový herný systém.

    Minimálne požiadavky

    Windows XP, Vista[32bit], odskúšané na Win 7, procesor 2,0GHz, pamäť 1,0GB RAM, grafická karta s 128MB RAM (GeForce FX 5900 / Radeon 9500), 6,1GB voľno na disku, DVDROM, hra je kompatibilná tiež s počítačmi Macintosh

    Kategórie

    PC / PC hry / Stratégie

    V The Sims 3 sa život vašich Simíkov už netočí len okolo ich domu. Otvorte im dvere a objavujte s nimi možnosti nového mesta. Všetci Simíci – a teda i vaši susedia, kolegovia v práci a priatelia – majú charakteristické povahy. So susedmi sa môžete stretnúť, keď si idete ráno zabehať, najlepší kamarát vás pozve k sebe domov na večeru, s rodinou strávite slnečný deň v parku, alebo vezmete svoj nový objav na romantický piknik na pláži v žiari zapadajúceho slnka.

    Urobte si Simíkov, ktorí vypadajú ako vy, alebo vaši známi. Úplne nový nástroj "Vytvor si Simíka" sa ovláda veľmi jednoducho a je výkonnejší, než kedykoľvek predtým. Jeho prostredníctvom si podľa vlastných predstáv upravíte nielen Simíkov vzhľad, ale tiež jeho povahové rysy. Pohrajte si s každým detailom Simíkovej tváre, upravte farbu jeho vlasov, vyberte odtieň pleti a určite mnoho ďalších rysov tak, aby na konci vznikla realisticky vyzerajúca postava. Potom ju oblečte podľa poslednej módy a prípadne pridajte make up a rôzne doplnky. Štíhly, plnoštíhly, svalnatý a všetko možné medzi tým – tvorenie Simíkov nebolo ešte nikdy tak jednoduché!

    Pomocou revolučného systému povahových vlastností sformujte charakter svojich Simíkov. Na výber máte z desiatok rôznych rysov, pričom je možné vzájomne kombinovať až päť naraz a vytvoriť tak pestrý zástup obyvateľov vášho okolia. Urobíte idealistického a tvorivého rojka, ktorý čas od času v záchvate bezhlavej odvahy rád zariskuje? Alebo snáď chladné, ale zároveň krásne dievča z vyšších vrstiev, ktorej najväčším tajomstvom je skrytá genialita? Je to len vo vašich rukách.

    Voľne a slobodne navrhujte a budujte domovy svojich Simíkov a postavte si celé vlastné štvrte. K dispozícii máte nekonečné varianty vnútorného zariadenia. Vyberte si každý mysliteľný vzor pre nábytok. Dajte všetkému vybaveniu domácnosti rovnaký vzhľad a farbu, alebo ich premiešajte a dajte vyniknúť vlastnému štýlu. Možnosti pre vybudovanie domova snov pre vašich Simíkov sú nekonečné.

    The Sims 3: Roční období (dodatek)
    Ďalší datadisk pre The Sims 3, ktorý sa zaoberá štvoricou ročných období, pričom v každom z nich čakajte celú radu nových prvkov.

    Nechajte svojich Simíkov zaplávať si za horúceho letného dňa v oceáne, loviť z misy jablká medzi opadaným lístím, otestovať svoje snowboardové schopnosti na U rampe, alebo sa prejsť v daždi s farebným dáždnikom. "Roční období" privedú k životu úplne nové aktivity, ako je futbal a veľké festivaly jedinečné pre každé ročné obdobie.

    Môžete si vystáť rad pri bozkávacej búdky na jarnom festivale, alebo sa pozrieť, aké prekvapenia vás čakajú v strašidelnom dome. Oblečte sa podľa počasia do pršiplášťov, alebo teplého oblečenia. Vďaka novému jedlu, dekoráciám a počasiu, si budú vaši Simíci môcť užívať bohaté a neustále sa meniace ročné obdobia a hrať si tak so životom ako nikdy predtým!

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

Instagram
harleen, komiksypocesksy, harleyquinn
zaklinac, geraltzrivie, yennefer, cirilla, hernymerch, , figurky
riseoftheronin, darcek, odznacik, riseoftheroninps5, ronin
Animeshow24, comissalon, Xzonelive, Xzonesk, karticky, Bratislava, vidimesanazivo, hernymerch, festial, AS24
futurama, bender, turangaleela, figurky, nibbler, shutupandtakemymoney, youtooz