Fritz Chess 13
PC

20,99
Nákupom získate 0,42 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 7 rokov
Štítky: Logické
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 21571
  • Zahŕňa prístup k databáze Let’s Check do 31.12.2014 a mesačne členstvo na serveri playchess.com
    Nový výkonný engine Fritz13; Vylepšené užívateľské rozhranie po vzore Office 2010; Databáza 1,5 milióna odohraných partií; 10 hodín inštruktážnych videí s veľmajstrami

    Minimálne požiadavky

    Windows XP, Vista[32bit], Win 7, procesor 1000MHz, pamäť 1,0GB RAM, grafická karta s 256MB RAM, DVDROM, vyžaduje pripojenie k internetu pre aktiváciu hry prehrávač Windows Media Player 9+ a pripojenie k internetu pre využiti
    Fritz 13 prichádza s vylepšenou správou databázy, užívateľským rozhraním v štandarde Office 2010 a samozrejme ešte výkonnejším šachovým Fritz 13 enginom, špeciálne navrhnutým pre hĺbkovú analýzu.
    Šachový program Fritz ponúka hráčom všetko čo potrebujú - profesionálne grafické rozhranie, nastaviteľnú náročnosť, tréning a výklad ťahov, analýzu a komentár k partiám, možnosť si hru a diagramy vytlačiť, databázu 1,5 milióna odohraných hier a 10 hodín inštruktážnych videí veľmajstrov (Garry Kasparov, Vishy Anand a ďalší).

    Funkcia Let's Check je revolučnou novinkou, ktorá zmení šachový svet. S ňou sa môžu užívatelia Fritz 13 pripojiť k svetovej komunite a spolupodielať sa na vzniku znalostnej šachovej databázy. Kedykoľvek necháte Fritz 13 analyzovať pozíciu do dostatočnej hĺbky, môže (s vašim súhlasom) odoslať výstup svojho skúmania na centrálny server, kde bude tento výsledok prístupný ostatným. Čoskoro tak bude dostupná hĺbková analýza takmer ľubovoľného postavenia s minimálnym zdržaním, vďaka predspracovaním ostatnými.
    Let's Check má zároveň zabudovanú podporu zahájenia a štatistík k nim. Pri každom zahájení sa tak môžete presvedčiť ako veľmi bolo v poslednej dobe hrané a s akými výsledkami. Štatistiky sú týždenne aktualizované.
    Samostatným zážitkom je používanie Let's Check pri sledovaní živých partií na serveroch PlayChess - jednoducho a rýchlo si prehliadnete s akými úspechmi hrali sledované zahájenia najvýkonnejšie stroje sveta.
  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

playstation5, sutaz, jarnyfestival, nerdales, ps5
Instagram
harleen, komiksypocesksy, harleyquinn
zaklinac, geraltzrivie, yennefer, cirilla, hernymerch, , figurky
riseoftheronin, darcek, odznacik, riseoftheroninps5, ronin
Animeshow24, comissalon, Xzonelive, Xzonesk, karticky, Bratislava, vidimesanazivo, hernymerch, festial, AS24