Far Cry 3 EN
PC

12,60
Nákupom získate 0,50 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 18 rokov
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 21554
  • Minimálne požiadavky

    Windows XP, Vista[32bit], Win 7, Win 8, pamäť 4,0GB RAM, grafická karta s 512MB RAM (GeForce GTX 8800 / Radeon HD 2900 ), DVDROM, procesor 2.66 GHz Intel Core 2 Duo E6700 alebo 3.00 GHz AMD Athlon 64 X2 6000+, vyžaduje aktiváciu cez

    Kategórie

    PC / PC hry / Akčné
    Hráči Far Cry 3 sa ocitnú v koži Jasona Brodyho, muža osamotene stojaceho na okraji sveta na tajomnom tropickom ostrove odtrhnutého od civilizácie. V tomto brutálnom raji, kde zločin a násilie predstavujú jediné istoty, budú hráči rozhodovať, kedy a akým spôsobom sa budú udalosti hry vyvíjať.

    Za hranicami civilizácie sa rozkladá jeden ostrov, kde neplatia žiadne zákony, je to miesto, ktorému velí pirátstvo a ľudská bieda, a odkiaľ je únik iba skrz drogy, alebo guľku do hlavy. A přesne tu sa ocitnete. Zostali ste trčať tam, kde sa nerozlišuje dobro od zla, na mieste, ktoré sa riadi princípmi násilia. Odhaľte krvavé tajomstvá tohto ostrova a postavte sa tvárou v tvár nepriateľovi; improvizujte a pre prežitie využite okolité prostredie. Majte sa na pozore pred krásami a záhadami tohto neprebádaného raja a prežite, aby ste prelstili celú radu bezcitných ľudí bez nádeje. Na to, aby ste prežili, vám totiž iba šťastie stačiť nebude.

    Hráči sa budú presekávať, zakrádať a prestrelovať ostrovom vo svete, kde slová ako dobro a zlo stratili svoj význam.

    Unikátny a plne využiteľný svet
    Ostrov hry Far Cry 3 predstaví hráčom bohaté a neskutočne dobre premyslené prostredie plné zaujímavých postáv, miest a zúrivých bojov.

    Zážitok zo silného príbehu
    Hráč je sám na tropickom ostrove, kde je jeho úlohou konfrontovať temné stránky ľudskosti. Hráči budú v koži Jasona Brodyho nútení jednať tvárou v tvár desom a hrôzam, ktoré sa na ostrove odphrávajú.

    Moderné prostredie
    Far Cry 3 sa odohráva v súčasnom svete a udalosti, ktorým budú hráči čeliť, by sa mohli zajtra objaviť na titulných stranách dennej tlače.

    Prostredie plné príležitostí
    Prirodzené prostredie je nástrojom pre prežitie, improvizáciu útokov a zmätenie nepriateľa. V hre bude mať hráč radu možností, ako k daným problémom pristupovať, pričom podobnú voľnosť môže poskytnúť iba prostredie tropického ostrova.
  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

Instagram
harleen, komiksypocesksy, harleyquinn
zaklinac, geraltzrivie, yennefer, cirilla, hernymerch, , figurky
riseoftheronin, darcek, odznacik, riseoftheroninps5, ronin
Animeshow24, comissalon, Xzonelive, Xzonesk, karticky, Bratislava, vidimesanazivo, hernymerch, festial, AS24
futurama, bender, turangaleela, figurky, nibbler, shutupandtakemymoney, youtooz