The Sims 3: Studentský život (Limitovaná edice)
PC

20,99
Nákupom získate 0,63 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 12 rokov
Jazyk: České titulkyČeské titulky
Kód produktu: 21560
  • Limitovaná edícia obsahuje navyše Party balíček, ktorý obsahuje sochu Partaea Maxima, ktorá Simíkom odomkne možnosť usporiadať tematickú kostýmovú párty snov. Na výber získate 6 párty tém. Balíček tiež obsahuje tógu a maškarnú škrabošku.
    Staňte sa vynikajúcimi študentmi. Keď máte v rámci každého študijného obor špeciálny projekt, bude vás učenie hneď viac baviť: ako študenti komunikácie budete môcť vysielať vlastnú reláciu v rádiu a ako mladí vedci si zostavíte kostru človeka. Simíci sa budú učiť i mimo školu počas školských aktivít, na prednáškach v študentskom spolku a pri účasti na spoločenských akciách; Pripravte sa na poriadne žúry! Učebnice a študijné skupiny sú síce povinnou súčasťou študentského života, ale niekedy si Simíci jednoducho potrebujú i trochu užiť! Na univerzite sa môžete báječne baviť pri táboráku na brehu jazera, až po pitie džúsu v stojke na na internátoch; Vytvárajte si konexie. Na vysokoškolskej pôde sú tri spoločenské skupiny: mimoni, rebeli a športovci. Pokiaľ sa k niektorej zo skupín pridáte, čakajú vás jedinečné výhody v podobe nájdenia vysnenej práce alebo zisku niektorej extra vlastnosti; Hovoria činy, nie slová. Rovnako ako v skutočnosti, i tu majú rozhodnutia Simíkov na vysokej škole, v medziľudských vzťahoch a v spoločnosti dopad na všetky oblasti ich života; S diplomom vo vrecku idú veci lepšie! Ako absolventi univerzity sa vďaka častejšiemu povyšovaniu rýchlejšie prepracujete na vrchol svojej profesie a výhodu budete mať i vo vyššej nástupnej pozícii. Ak sa stane váš Simík legendou vo svojej spoločenskej skupine, môže dokonca získať i vysnenú prácu znalca umenia, agenta športovcov alebo vývojára videohier!; Preskúmajte celú vysokú školu i mesto. Hoďte strike na bowlingu, zaflirtujte si s obsluhou v kaviarni. Čaká na vás úplne nové mesto, univerzita a jej areál, ktoré môžete preskúmať.

    Minimálne požiadavky

    vyžaduje pôvodnú hru The Sims 3 a pripojenie k internetu!

    Kategórie

    PC / PC hry / Stratégie
    Simíci sa môžu tešiť na niečo, čo doposiaľ ešte nezažili! Univerzita ponúka celú radu nových príležitostí: od spoločenských konexií, až po kariérny rast. Váš Simík objaví nové spôsoby učenia, napríklad počas rôznych školských aktivít či špecifickej práce v rámci svojho študijného oboru! Študentský život ale nie je len o štúdiu. Môžete protestovať alebo flirtovať pri táboráku, pretože i mimo prednášok v študentskom spolku sa toho ešte máte veľa učiť. Nové miesta, ako sú bowlingová herňa alebo SimBurger, a nové aktivity, medzi ktorými nechýba hranie džus-pongu a sprejovanie na steny, prinesú vašim Simíkom nezabudnuteľné zážitky!
  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

Instagram
harleen, komiksypocesksy, harleyquinn
zaklinac, geraltzrivie, yennefer, cirilla, hernymerch, , figurky
riseoftheronin, darcek, odznacik, riseoftheroninps5, ronin
Animeshow24, comissalon, Xzonelive, Xzonesk, karticky, Bratislava, vidimesanazivo, hernymerch, festial, AS24
futurama, bender, turangaleela, figurky, nibbler, shutupandtakemymoney, youtooz