Disciples III: Renaissance + CZ
PC

3,99
Nákupom získate 0,16 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 16 rokov
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 21420
  • Český preklad vrátane diakritiky vám zadarmo prináša prekladateľská skupina RK-Translations. Pre najaktuálnejšiu verziu češtiny navštívte webové stránky: www.rk-translations.wz.cz

    Minimálne požiadavky

    Windows XP, Vista[32bit], Win 7, procesor 2,0GHz, pamäť 512MB RAM, grafická karta (GeForce 6600 / Radeon 9800), 10,0GB voľno na disku, DVDROM

    Kategórie

    PC / PC hry / Stratégie
    Priame pokračovanie, v ktorom hráč preberá úlohu vodcu jednej z troch fantasy rás sveta Nevendaar, aby sa ho v dlhom a náročnom boji snažil ovládnuť. Rovnako ako predošlé Disciples diely, ponúka i tento tretí diel dramatický a do temna ladený príbeh s množstvom zvratov, kde bude miesto pre veľa charizmatických postáv s rôznymi cieľmi.

    Disciples III je klasická fantasy ťahová stratégia s RPG prvkami postavená na novom Virtual Dream engine vytvorenom in-house tvorcami z tímu .Dat Company, v ktorej sú k dispozícii 3 hrateľné rasy. The Empire, The Legions of the Damned a Noble Elves. Pričom každá z nich disponuje unikátnymi jednotkami, mestami a tiež zakončením hlavnej príbehovej singleplayer kampane.

    Súboje prebiehajú na ťahy, ale svoju úlohu v tom, kedy bude ktorá jednotka na ťahu zohrávajú i štatistiky. Podobný systém funguje i na strategickej mape, kedy o poradí ťahov rozhoduje systém počítajúci s niekoľkými štatistickými údajmi každej jednotky. To je oproti predošlým dielom veľká zmena, pretože v nich sa poradie ťahov určovalo iba na úrovni jednotlivých strán/rás a nie jednotiek. Tento prvok okrem iného zaistí ďaleko plynulejšiu hrateľnosť v singleplayeri i multiplayeri.

    Novinkou je tiež možnosť používať mágiu nielen na strategickej mape ale i v súbojoch. Zdrojom magickej energie je tradične mana, ktorú hráč získava zo špeciálnych kariet a zdrojov rozmiestnených na strategickej mape, ktoré hráč nachádza/obsadzuje, alebo kupuje.

    Hra ponúka opäť podporu RPG prvkov, ktoré sa vzťahujú na každú jednotku. V rámci RPG systému každá jednotka získava tradičné skúsenostné body, ktoré hráč môže rozdeľovať do celej rady rôznych aktívnych i pasívnych schopností. Každý z hrdinov má k dispozícii vlastný inventár a poteší i fakt, že modely postáv reflektujú opotrebovanie brnenia i to, akou zbraňou a artefaktom je daná jednotka vybavená.
  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

Instagram
harleen, komiksypocesksy, harleyquinn
zaklinac, geraltzrivie, yennefer, cirilla, hernymerch, , figurky
riseoftheronin, darcek, odznacik, riseoftheroninps5, ronin
Animeshow24, comissalon, Xzonelive, Xzonesk, karticky, Bratislava, vidimesanazivo, hernymerch, festial, AS24
futurama, bender, turangaleela, figurky, nibbler, shutupandtakemymoney, youtooz