Airline Tycoon 2 (GOLD Edition)
PC

11,99
Nákupom získate 0,48 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 21652
  • Gold edícia hry obsahuje tiež prídavky
    Falcon Lines a Honey Airlines (ako DLC)

    Vybudujte si vlastnú flotilu lietadiel - pomocou herného editoru navrhujte lietadlá podľa potreby, či pôjde o lacné stroje pre hromadnú prepravu, alebo jedinečné luxusné tryskáče pre vyvolených; Zvoľte si svoju virtuálnu podobu - jedného zo 4 avatarov, ktorí majú svoje špecifické vlastnosti a schopnosti; Prechádzajte svoje domáce letiská v 3D prostredí a dozerajte na svojich zamestnancov; Otestujte svoje manažérske schopnosti v náročnom podnikateľskom prostredí - zostavujte letové plány, zlaďujte prílety a odlety spojov a strážte svoje príjmy a výdavky; Náhodné udalosti spestrujú hru - je potrebné špeciál pre pápeža? V obľúbenom letovisku dochádza k nepokojom? Sopečný prach nad Európou? Dokážete zareagovať a prispôsobiť sa podobným neočakávaným udalostiam?

    Minimálne požiadavky

    Windows XP, Vista[32bit], Win 7, procesor 2,0GHz, pamäť 2,0GB RAM, grafická karta s 256MB RAM (s podporou DirectX 9.0c), 2,0GB voľno na disku, DVDROM, vyžaduje pripojenie k internetu!

    Kategórie

    PC / PC hry / Stratégie

    Airline Tycoon 2 opať prináša hráčom ich obľúbenú ekonomickú simuláciu zo sveta aeroliniek. Ujmite sa úlohy riaditeľa medzinárodnej leteckej spoločnosti, navrhujte lietadlá, ktoré plne vyhovujú vašim potrebám a rozvíjajte svoj podnik, až se stanete svetoznámou spoločnosťou, ktorej služby vyhľadávajú zákazníci z celého sveta. Ale pozor, konkurencia nespí!

    Každý z dodatkov pridáva do hry dve nové misie a tiež rozširujú možnosti hry napríklad o prepravu nákladov (Falcon Lines) či ponuky last minute (Honey Airlines).

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

Instagram
harleen, komiksypocesksy, harleyquinn
zaklinac, geraltzrivie, yennefer, cirilla, hernymerch, , figurky
riseoftheronin, darcek, odznacik, riseoftheroninps5, ronin
Animeshow24, comissalon, Xzonelive, Xzonesk, karticky, Bratislava, vidimesanazivo, hernymerch, festial, AS24
futurama, bender, turangaleela, figurky, nibbler, shutupandtakemymoney, youtooz