Devils Third
WIIU

52,50
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 18 rokov
Štítky: TPS
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 19810
  • Devils Third je akčná hra z pohľadu tretej osoby, ktorá vychádza exkluzívne pre konzolu Nintendo Wii U. Za hrou stojí legendárny japonský dizajnér Tomonobu Itagaki (Ninja Gaiden, Dead or Alive).

    Hlavným hrdinom hernej kampane je Ivan, bývalý nájomný vojak prepustený zo zajatia, aby napravil to, čo v minulosti spôsobil a zastavil skrytú teroristickú organizáciu, ku ktorej patril. Aj keď všetky satelity a elektronické zbrane boli zničené, vrátil sa boj späť k súbojom muža proti mužovi a Ivan tak musí využiť širokú paletu, aby sa prebojoval, prestrieľal a presekal skrz kohokoľvek, kto stojí v jeho ceste k vykúpeniu. Vďaka bleskurýchlym súbojom a zdrvujúcim špeciálnym útokom, je deň v Ivanovom živote všetko, len nie obyčajným...

    Online multiplayer ponúka prostredie temnej budúcnosti, kde teroristická skupina zvíťazila a svetu vládne chaos. V úlohe radového občana sa môžete pridať k niektorému z klanov a pokúsiť sa v spolupráci s ďalšími frakciami získať späť Spojené Štáty Americké, alebo sa stať nezávislým nájomným vojakom a opakovane napádať základne iných hráčov v boji za víťazstvom anarchie nad klanovou diplomaciou! Avšak hlavným prvkom online hrania je možnosť si vytvoriť a upravovať vlastnú základňu spoločne s ďalšími členmi klanu. Za úspešné bitky je možné získať odmeny, ktoré je možné využiť pri vylepšení obrany základne. Vďaka neustálym útokom ostatných klanov budete musieť byť naozaj v strehu, aby ste ubránili svoje územie.

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel