Akai Katana
X360

8,30
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 12 rokov
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 20562
  • Pôvodne bola hra Akai Katana vydaná pre arkádové konzoly s pomerom strán 4:3. N Teraz prichádza prepracovaná pre domáce konzoly a ponúka nádhernú Full HD grafiku s pomerom strán 16:9; Prepracovaná z arkádová verzia obsahuje Akai Katana vylepšený a intenzívnejší herný systém, nové úrovne a bossov; Štandardné Xbox 360 užívateľské rozhranie bolo úplne prepracované na plne animované grafické rozhranie. Pútavé užívateľské rozhranie Akai Katana dopĺňa atraktívny obsah celej hry; Pre tých, ktorí si chcú vychutnať herný systém arkádovej verzie, je v balení k dispozícii i arkádová HD verzia s pomerom strán 4:3; Akai Katana prináša online rebríčky a záznamy, aby ste si mohli porovnať svoje skóre s priateľmi a s najlepšími z najlepších.
    Zažite preťaženie zmyslov s najnovšou akciou Akai Katana. Hra sa odohráva v paralelnom svete pripomínajúcom japonské obdobie Tais, kde ľudia objavili mocné meče krvi. Tieto meče boli použité ríšou na rozdrvenie susedných krajín a pre uvoľnenie ich obrovskej ničivej sily sú nutné ľudské obete.

    Avšak všetko to krviprelievanie a moc získaná obetovaním blízkych rodinných príslušníkov spôsobila, že majitelia týchto mečov si veci dobre premysleli. S novým plánom a s mocou pochádzajúcou z mečov, ktoré má k dispozícii, sa teraz táto malá skupina rebelov postavila proti tyranskej ríši.

    Vytvorená špeciálne pre platformu Xbox 360 ponúka Akai Katana nové úrovne, postavy a nový bodovací systém. Grafika je prispôsobená tak, aby vyhovovala pomeru obrazoviek 16:9 a všetko je ešte krajšie s umeleckým štýlom vo Full HD.
  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel