Ice Age 3: Dawn of the Dinosaurs
PC

(2x)
9,40
Nákupom získate 0,38 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 14232
  • Znovu si užijete zábavu, postavy a prostredie praveku známeho z filmu – hráči prežívajú dobrodružstvo nielen z filmu so všetkými svojimi obľúbenými postavami – vážnym, ale trhlým leňochovom Sidom, dobrosrdečným mamutom Mannym, odvážnym šablozubým tigrom Diegom a neúmyselne problémy spôsobujúcou veveričkou Scratom.; Po prvýkrát v hre z Doby ľadovej hráte s niekoľkými postavami – k dispozícii máte viac než šesť hrateľných postáv. Hráčovi je umožnené zvládnuť ich výnimočné schopnosti behom rôznorodých herných činností, vrátane náročných plošinových akcií, úloh na ubiehajúcom pozadí a riešení hádaniek. ; Vychutnajte si neustále sa meniacu hru vo viac než 15 úrovniach – každá úroveň predkladá nové a pútavé úlohy, hráč sa učí používať schopnosti jednotlivých postáv, aby porazil nepriateľov, prekonal nebezpečné úseky, vyhol sa prekážkam a unikol z nebezpečných situácií.; Novo sa objavujú minihry pre viac hráčov – ďalšia novinka v hrách s námetom z Doby ľadovej. Hráči sa spoja až so štyrmi priateľmi alebo členmi svojej rodiny v úplne nových minihrách pre viac hráčov.

    Minimálne požiadavky

    Windows XP, Vista[32bit], procesor 1,8GHz, pamäť 512MB RAM, grafická karta s 256MB RAM (GeForce 6800 GT / Radeon X850), 15,0GB voľno na disku, DVDROM
    Ľadové dobrodružstvo so známymi hrdinami sa vracia. Ako putuje nevšedná družina tundrou a ďalšími krajmi, narazia úplne nečakane na iný svet – životom činný svet dinosaurov s džungľami, záhadnými rastlinami, ukrutnými veľjaštermi, bláznivými dobrodružstvami a niekoľkými novými priateľmi.

    Ujmete sa úlohy viac než šiestich hrateľných postáv, vrátane obľúbených priateľov z Doby ľadovej a ďalších, nových postáv, využijete ich výnimočných schopností a poputujete viac než 15 úrovňami plnými akcie. Okrem rozšírených funkcií hry pre jedného sa môžete po prvýkrát v hre z Doby ľadovej spojiť s priateľmi a členmi rodiny v ôsmich minihrách, v ktorých spolupracuje niekoľko hráčov dohromady.
  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (2)

    (Xzone.cz)
    Neoverený nákup
    • + grafika náhodou super
    • + nehrajete celuóu dobu jen za jednu postavu
    • + hrajete za scratta :)
    • - občas jsou kola zdlouhavá a přestanou bavit
    • - hodila by se čeština
    • - Buck se mi občas sekl,a šel kam chtěl

    dneska sem to stáhla,jelikož nemám co hrát.Je to dobrá hra na zahnání nudy :) jen nechápu,jak si někdo může stěžovat na její grafiku

    (Xzone.cz)
    Neoverený nákup
    • pro předškolní děti možná vhodné
    • ošklivá grafika
    • stereotyp
    • celkově zastaralé
    • nic moc ovládání

    Hra dost zaspala dobu, jak v grafice, tak i v hratelnosti. Ale pro fanatiky do doby ledové (hlavně v předpubertálním věku) by to mohla být docela zábava. Na chvíli.

    Celkové hodnotenie vypočítavame z overených aj neoverených hodnotení.
    Overený nákup - zákazník preukázateľne zakúpil produkt u nás v obchode.
    Neoverený nákup - nemôžeme overiť, či zákazník produkt zakúpil.

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel