Tour de France 2011
PS3

19,99
Nákupom získate 0,40 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Pre všetkých
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 20798
  • Zažite to najlepšie z novej cyklistickej sezóny!

    Prežite najlepšiu cyklistickú sezónu prostredníctvom tých najprestížnejších súťaží: Tour de France, španielskej Vuelty a veľa ďalších!; Priveďte k úspechu niektorý z oficiálnych tímov, alebo vytvorte od základov svoj vlastný tím!; S vylepšeným editorom tratí, obohateným o nové prvky, môžete navrhovať nové preteky s ešte vyššou úrovňou detailov

    Najnovší diel obľúbenej série športových hier vo vrcholovej forme. V tomto znamenitom mixe manažérskej a športovej simulácie veďte ako športový riaditeľ niektorý z oficiálnych tímov novej cyklistickej sezóny. Či už ide o sponzorov alebo financie, tréning vašich cyklistov, alebo vyjednávanie o ich zmluvách, je iba na vás a vašich schopnostiach, aby ste priviedli svoj tím k úspechu. Ak budete chcieť víťaziť v prestížnych súťažiach, budete počas pretekov potrebovať tiež zmysel pre správne taktické rozhodnutia, pretože každý váš pokyn bude mať veľkú váhu.

    Pomocou vylepšeného 3D enginu preteky vyzerajú ešte reálnejšie. Hra využíva nové modely cyklistov, ktoré odrážajú skutočnú postavu a jazdecký štýl každého pretekára. Prostredie je rozmanitejšie a bohatšia je i ponuka tratí. Ale i keď je grafická podoba dôležitá, skutočným jadrom hry zostáva manažérsky režim, ktorý je spracovaný dôkladnejšie.

    Užívateľské rozhranie bolo zjednodušené, ale pritom neprestalo umožňovať detailnú interakciu s jednotlivými cyklistami a sponzormi. Správa sponzorov je bohatšia a podrobnejšia a výkon každého cyklistu v priebehu pretekov priamo ovplyvňuje jeho plat i ponuky sponzorov. Nudiť sa nebudete ani pri pretekoch, pretože vylepšená umelá inteligencia predstavuje neľútostného súpera s uveriteľným a nepredvídateľným správaním v pelotóne, počas úniku, pri špurtoch i ďalších kľúčových okamihoch pretekov.

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel