Kniha Assassins Creed: Černá vlajka

7,90
Nákupom získate 0,08 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Merchandise: Kniha
Kód produktu: 23255
  • Autor: Bowden Oliver; Prekladateľ: Kateřina Niklová; Počet strán: 288; Prevedenie: brož.; Rozmery: 145x205; ISBN: 978-80-7398-256-0

    Videoherná séria Assassin’s Creed má nakročené k tomu, aby sa vo veľmi krátkom čase premenila na najväčší novodobý popkultúrny fenomén. Okrem hier, ktoré sa stali medzi fanúšikmi okamžite kultom, sa „Asasíni“ zabývajú i v ďalších formátoch – ako šestica románov, o ktorých bude ešte reč, v komikse a teraz tiež na striebornom plátne.

    Je to tak, po rokoch dôkladných príprav, počas ktorých tvorcovia hry nehodlali pristúpiť na akékoľvek kompromisy, ktoré by z chystaného snímku urobili len ďalšiu zabudnuteľnú adaptáciu, sa pravdepodobne už v roku 2015 pristúpi k realizácii samotného filmu. A na producentskom mostíku nebude stáť nikto menší, než súčasná herecká top star Michael Fassbender, ktorý si tiež hodlá zahrať hlavnú úlohu, režiséra zase obsadí Švéd Daniel Espinosa, ktorého dlho očakávaný thriller Dieťa 44 budeme môcť vidieť už tento rok.

    Eště než k tomu ale príde, budú si môcť českí a slovenskí čitatelia vďaka nakladateľstvu FANTOM Print prečítať zatiaľ posledný, v poradí šiesty „asasínsky“ román. Čiernu vlajku nemá na svedomí nikto iný, než osvedčený Oliver Bowden, ktorý napísal i všetky predošlé knihy, čo z neho v rámci podobných svetov (WarCraft, Star Wars a pod.) robí unikátnu výnimku.

    A kam sa pozrieme tentokrát? Po renesančnom Taliansku, Byzantskej ríši a Severoamerickej občianskej vojne, tentokrát navštívime Karibik v dobe zlatého veku pirátov. Sprievodcom nám bude Edward Kenway, ktorý sa práve vtedy plavil v tunajších vodách ako mladý neskúsený, ale zato patrične drzý bukanýr.

    Lenže, ako už to tak v rodine Kenwayovcov chodí, jej príslušníci len neradi chodia pri stene. A tak sa z Edwarda čoskoro stane jeden z najobávanejších pirátov karibského mora, ktorý sa navyše veľmi skoro ocitne tam, kde ho majú fanúšikovia Assassin’s Creed najradšej: v ohnisku prastarej vojny, ktorú medzi sebou vedou templári a asasíni.

    Preto rýchlo na palubu, diaľky volajú… a nie tuzemský, ale karibský rum nech tečie po palubách posiatych krvou, jo ho ho! Alebo tak nejako.

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel