Vrtuľník WASP v2 RTF
PC

162,99
Nákupom získate 6,00 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Kód produktu: 22126
  • Teraz nová verzia V2 so silnejším - striedavým motorom 4500 KV BL, 12A ESC, ďalej vylepšené regulovanie otáčok zadného motoru

    výborný pomer cena/výkon; vrtuľník je veľmi obratný a zvládne náročnejšie manévre; obsluha je možná ako vonku tak i v krytých halách (v byte neodporúčame); profesionálna 4-kanálová PCM vysielačka (35 MHz); súčasťou balenia: zložený vrtuľník, vysielačka, nabíjačka, akumulátor Li-Pol, prepojovací kábel RS 232 k PC, manuál; parametre: dĺžka vrtule 45 cm, dĺžka vrtuľníku 40 cm, hmotnosť 220 gramov

    Wasp V1 je ľahký Vrtuľník, ktorý je vhodný pre čiastočne pokročilých užívateľov. Jeho vrtule sú z plastu a je odolnejší oproti verzií Wasp V2 (pre pokročilých). Celý vrtuľník je stavebnica, takže pokiaľ poškodíte niektorú z jeho častí nie je dôvod k zúfalstvu. Časti sa dajú dokúpiť.

    Vrtuľník sa ovláda 4-kanálovou PCM vysielačkou (35 MHz), ktorá je prepojiteľná s počítačom prostredníctvom kabelu, ktorý je súčasťou dodávky.

    Súčasťou balenia je aj zostavený Vrtuľník, Li-Pol batérie 7.4 V s kapacitou 900 mAh, ktorá dodá potrebnú energiu pre let cca 25 minút.

    Z vlastnej skúsenosti môžu tento Vrtuľník odporúčať pre užívateľov, ktorý majú s vrtuľníkmi už nejakú skúsenosť. Aby sa užívateľ naučil plne vrtuľník ovládať je treba mať trpezlivosť a cit v rukách. Vrtuľník nie je vhodný pre deti (vrtule majú veľkú razanciu a pri neopatrnej manipulácií môže ublížiť)!!!

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel