Bioshock Infinite: The Siege of Columbia

47,20
Nákupom získate 0,47 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Merchandise: Stolová hra
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 21967
  • Vzdušné mesto Columbia malo byť žiarivým symbolom americkej výnimočnosti. Mesto však zachvátila občianska vojna, v ktorej sa dve frakcie snažia ho ovládnuť. Nacionalistickí Founders sa snažia dokázať, že Columbia je ešte americkejšia, než Amerika samotná, snahou anarchistických Vox Populi je zraziť mesto z oblohy. V meste sa ocitne tiež Elizabeth, záhadné dievča, ktoré sa má stať spásou či skazou Columbie a bývalý detektív Booker DeWitt.

    Bioshock Infinite: The Siege of Columbia je stolová hra na motívy úspešnej videohry BioShock: Infinite. Hráči sa v nej ujmú súperiacich frakcií a snažia sa mesto ovládnuť za pomoci svojich jednotiek. Do hry však prehovárajú rôzne udalosti, ktoré sa v meste udiali a samozrejme tiež Booker s Elizabeth.

    Hráči presúvajú svoje jednotky po pláne mesta v snahe ovládnuť jeho jednotlivé štvrte a získať tak víťazné body. Pohyb v lietajúcom meste má však svoje špecifiká. Zatiaľ čo v rámci štvrte sa môžu jednotky pohybovať bez problémov, presun medzi nimi je možný iba vzdušnými cestami, ktoré nie sú bez rizika. Pokiaľ nastanú problémy, musí hráč použiť špeciálnu kartu(y), inak o jednotku príde.

    Vlastný boj je realizovaný pomocou kociek, kde každá jednotka má priradený určitý typ kocky (s nižšími či vyššími hodnotami). Do bojov prehovárajú tiež vystavané vojenské objekty (základne, veže) a opäť možnosť použiť špeciálne karty, ich sila sa priráta k sile jednotiek.

    Zmienené karty je možné navyše premeniť na strieborné mince, alebo s nimi ovplyvniť udalosti, ktoré majú v meste nastať. Ale pretože hráči začínajú každé kolo iba s piatimi kartami, musia si dôkladne rozmyslieť, na čo ich v danom kole použijú. Pokiaľ hráč použije všetky karty na ovplyvnenie udalostí, nezostanú mu už žiadne na boj, zmenu na mince, alebo záchranu pri vzdušnom presune.

    Rozmanitosť hry je zaistená viacerými variantami kariet udalostí (tiež hlavné tzv. Elizabeth Timeline karty) a kariet vodcov frakcií, ktoré poskytujú hráčom určité zvýhodnenia.

    Charakteristika:
    Počet hráčov: 2 alebo 4
    Doporučený vek: od 13 rokov
    Dĺžka hry: 60 minút.

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel