Dědictví - stolová hra

28,30
Nákupom získate 0,28 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Merchandise: Stolová hra
Jazyk: České titulkyČeské titulky
Kód produktu: 21974
  • Je koniec 19. storočia - éra bohatých anglických gentlemanov. Škoda, že vy patríte k tým chudobnejším. Váš bohatý strýko však v záveti odkázal celý majetok tomu synovcovi, ktorý si ho dokáže najlepšie užiť. Ako to ale spoznať? Každý dostane nemalé množstvo peňazí, kto ich dokáže utratiť ako prvý, stane sa právoplatným dedičom.
    Zverené peniaze nie je možné jednoducho zahodiť, alebo darovať, je potrebné si ich náležite užiť. Čakajú vás výlety, večere a večierky, ale tiež obchodovanie s nehnuteľnosťami a najímanie personálu. Jednoducho ten správny hýrivý život.

    Cieľ je jasný, čo najrýchlejšie minúť zverený obnos a získať tak závratné dedičstvo. Spôsobov, ako ve hre utrácať peniaze je veľa, ale ako byť prvým, kto utratí všetky? Predovšetkým je potrebné si deň správne rozvrhnúť. Výber denného plánu je v každom kole jedným z najdôležitejších krokov, plány sa líšia počtom kariet (príležitostí pre míňanie) a akciou (čas na míňanie), ale tiež poradím, v akom hráči budú vyberať z ponuky. Až potom dôjde na utrácanie samotné, teda vynášanie získaných kariet príležitostí (so zážitkami, nehnuteľnosťami, pomocníkmi a spoločníkmi) tak, aby hráči voľný čas (počet akcií) využili čo najnákladnejšie.
    Karty je možné kombinovať - napríklad sa vydať na prechádzku v dámskej spoločnosti, alebo si večeru nechať pripraviť vyhláseným kuchárom a tak za rovnaký čas minúť ešte viac peňazí. Teraz sa ukáže, kto si deň dobre rozvrhol a dokáže rozhádzať najviac peňazí.

    Charakteristika:
    Počet hráčov: 2-5
    Vek: od 12 rokov
    Dĺžka hry: 60 minút
  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel