Xbox Game Pass ULTIMATE (3 mesiace) + 3 mesiace ZADARMO
XBOX

38,80
Nákupom získate 0,78 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Aktivácia: Xbox LiveXbox LiveŠtítky: Live
Typ hry: Game Pass
Kód produktu: 33310
  • Digitálny kľúč na aktiváciu predplatného

    Xbox Game Pass ULTIMATE na 3 mesiace + k tomu navyše druhý kľúč na 3 mesačné predplatné ZADARMO. Celkom tedy predplatné na 6 mesiacov.

    Obidva kľúče je nutné aktivovať do 15.5.2020 inak ten bonusový prepadne.

    Získajte všetky výhody Xbox Live Gold (hry zadarmo a hranie online) a neobmedzený prístup k viac ako 100 kvalitným konzolovým a počítačovým hrám za jednu nízku mesačnú cenu. S neustále pridávanými hrami je vždy čo hrať. S obrovským výberom hier z každého žánru je tu niečo pre každého. Užite si exkluzívne členské ponuky a zľavy. Okrem toho môžete využívať bezplatné výhody vrátane obsahu v hre, spotrebného materiálu a partnerských ponúk. Hrajte spolu s priateľmi v najpokročilejšej multiplayerovej sieti a objavte svoju ďalšiu obľúbenú hru.
     
    Použite svoj aktívny člen Xbox Game Pass ULTIMATE na hranie hier na Xbox One a Windows 10 (okrem systému Windows 10 v režime S a na zariadeniach ARM). Xbox Game Pass Ultimate obsahuje Xbox Game Pass pre konzolu Xbox, Xbox Game Pass pre PC, Xbox Live Gold a ďalšie výhody.


    Zahŕňa všetky výhody členstva Xbox Live Gold

    Staňte sa súčasťou najlepšej komunity hráčov v najpokrokovejšej sieti pre viacerých hráčov. Získajte 2 až 4 hry ZADARMO každý mesiac a ušetrite 50 až 75 % v Microsoft Obchode.


    Neobmedzený prístup k viac ako 100 vysokokvalitných hier
    Hry sa neustále pridávajú, a tak si budete môcť vždy zahrať niečo nové.


    Nové exkluzívne hry na Xbox v deň ich uvedenia
    Hrajte Gears 5, Forza Horizon 4, State of Decay 2 a ďalšie nové exkluzívne hry pre Xbox v deň ich vydania.


    Exkluzívne ponuky a zľavy pre členov
    Zľava až 20 % na hry v knižnici Xbox Game Pass a zľava až 10 % na súvisiacie doplnky príslušnej hry a spotrebného materiálu pre hru.


    Poznámka: Aktivovanie produktu Xbox Game Pass ULTIMATE automaticky inovuje vaše existujúce členstvo Xbox Live Gold alebo Xbox Game Pass na Xbox Game Pass Ultimate. Zostávajúce dny predplatného sa prevedú v konverznom pomere podľa  www.xbox.com/gamepass. (Konverzný pomer sa môže zmeniť). Všetky konverzie na konzolu Xbox Game Pass Ultimate sú konečné a po konverzii už nemôžete znova previesť svoje členstvo v konzole Xbox Game Pass Ultimate na predchádzajúce členstvo. Maximálne je možné predplatiť 36 mesiacov Xbox Game Pass Ultimate na jeden účet súčasne, vrátane akéhokoľvek prevedeného času z Xbox Live Gold a / alebo Xbox Game Pass (pre PC alebo konzolu).
     
    Názvy hier a ich počet sa v priebehu času a podľa krajiny líšia. Členstvo sa naďalej účtuje za aktuálnu cenu (s výhradou zmeny; plus príslušné dane), pokiaľ nebude zrušené. Ak chcete zastaviť ďalší plánovaný poplatok, kedykoľvek ho zrušte. pozrite si account.microsoft.com/services.


    Upozornenie pred zakúpením doplnkov DLC, virtuálnej meny alebo predplatného (predaného osobitne): Ak dôjde k ukončeniu vášho členstva alebo k odstráneniu hry z katalógu, musíte znovu aktivovať svoje členstvo alebo kúpiť hru osobitne, aby ste mohli ďalej používať tieto položky. Môžu sa účtovať poplatky ISP. Platia vekové obmedzenia. Zľavy Xbox Game Pass sú založené na cene Microsoft Store a nie sú kombinovateľné s inými ponukami a nie sú splatné v hotovosti. Zľavnené ponuky vylučujú tituly uvedené na trh pred 30 dňami a nie sú k dispozícii pre vybrané tituly. Servis, funkcie a požiadavky sa môžu zmeniť alebo môžu byť ukončené. Podlieha dohode o službách spoločnosti Microsoft (microsoft.com/msa).

    Pre PC: Je vyžadované stiahnutie aplikácií, aktualizácia systému Windows a požadované miesto na pevnom disku (Xbox.com/pcgamesplan). Systémové požiadavky sa líšia podľa hry.

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel