Pro Evolution Soccer 2016
XBOX

26,20
Nákupom získate 1,05 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Pre všetkých
Štítky: Futbal
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 19786
  • Vylepšený systém kolízií – súčasný kontaktný futbal bol v PES zohľadnený vylepšením kolízneho systému, ktorý vyhodnocuje strety hráčov. Vylepšený systém je viditeľný napríklad pri súbojoch vo výskoku; Súboje 1v1 – ovládanie hráčov v PES 2016 bolo vylepšené a ponúka širokú škálu pohybov. Zlepšila sa odozva hráčov, takže je možné jednoducho vykĺznuť v tesných situáciách a náhle zmeny smeru môžu zapríčiniť stratu rovnováhy obrancov; Skvelé bránenie – správne načasovaným zákrokom je možné odzbrojiť hráča a okamžite získať loptu. Tím tak môže rýchlo prejsť do protiútoku; Inteligentní spoluhráči – kombinačná hra 2-3 hráčov sa môže stať základom tímovej stratégie. Hráči už nečakajú na pokyn pre narážačku, ale dokážu si sami nabehnúť do priestoru pre nahrávku; Osobnosť brankárov – brankári sa teraz vyznačujú individualitou pri zákrokoch. Tiež vďaka novo definovaným parametrom brankárskych schopností brankári volia odlišný prístup k rôznym herným situáciám; Výber gólových osláv – teraz majú hráči na výber, akým spôsobom oslávia strelenie gólu. Svoju radosť tak môžu dať najavo rôznymi spôsobmi; Master League – obľúbený herný mód bol zásadne prepracovaný a hráči sa tak môžu naplno ponoriť do manažérskeho sveta; Vizuálny zážitok – grafická stránka je opäť o niečo vylepšená, vďaka úpravám Fox Enginu. Sprievodné efekty pri sklze za dažďa, letiaca tráva pri streľbe, alebo nočné osvetlenie, to sú niektorá z vizuálnych vylepšení; Dynamické počasie – po prvýkrát v sérii PES je počasie skutočne dynamické a môže sa meniť priamo počas zápasu. V kombinácii s fyzikou lopty a hráčov má počasie vplyv i na samotný zápas; Ľudské pohyby – aby bolo správanie hráčov reálnejšie, bolo pridaných vyše 30 nových animácií. Nové zákroky brankárov, kľučky a strely hráčov v poli a komentáre k rozhodcom i spoluhráčom dotvárajú futbalovú atmosféru; myClub – mód predstavený v ročníku 2015 bol pravidelne aktualizovaný a pre PES 2016 upravený na základe odozvy užívateľov. Úpravy zahŕňajú výkonnostné triedy či exkluzívnych hráčov; Dynamický pohľad kamery – nový uhol pohľadu na ihrisko zaberá viac z hernej plochy pre väčší prehľad o dianí. V závislosti na pozícii lopty na ihrisku bude kamera sama prispôsobovať náklon a priblíženie, aby mal hráč ideálny výhľad na aktuálne dianie.

    Séria Pro Evolution Soccer oslavuje 20. výročie. Od skromných začiatkov na platforme PSOne sa objavila na ďalších platformách a postupným vývojom pridávala na reálnosti stvárnenia futbalovej hry.
    S ročníkom 2015 sa hra vrátila k základným hodnotám, na ktorých stavali pôvodné časti a teraz s mottom "Love The Past, Play The Future" pokračuje v prístupe stavať a pridáva množstvo nových herných prvkov a vizuálnych vylepšení.

    Cieľom PES 2016 je udržať si titul "Najlepšej športovej hry" z početných herných výstav v roku 2014. Pomocou by v tom mali byť vylepšenia Fox Enginu a kompletné prerobenie režimu Master League.

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel