Disney Infinity 3.0: Mini hra pre Toy Box - Speedway

10,19
Nákupom získate 0,20 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 19717
  • Mini hra pre Toy box Disney Infinity 3.0 Speedway.

    Toy Box Hub: Toy Box Hub je nová spúšťacia oblasť, v ktorej môžu hráči využiť svoju predstavivosť a vynaliezavosť. Práve tu začínajú všetky dobrodružstvá. Objavte šesť herných zón – plošinovky, súboje, preteky, interiéry, komunitu a farmárenie – a naučte sa, ako v Toy Boxe tvoriť a zároveň sa výborne baviť.; Flynn’s Arcade: Tým súťaživejším ponúka Toy Box Flynn’s Arcade – hru s ďalšími hráčmi Disney Infinity 3.0. Pomocou systému pre viacerých hráčov v štýle lobby môžu fanúšikovia hrať online s kýmkoľvek, ani čo by museli čakať, až sa pripoja ich kamaráti.; El Capitan: Pozrite sa na epizódy z Toy Box TV, prezrite si a sťahujte najnovšie a najlepšie Toy Boxy vytvorené komunitou, alebo sa len kochajte v lobby tohto úžasného divadla. Keď sa hráči pripoja online a prejdú si divadlo, získajú jednoduchý prístup k nového obsahu Disney Infinity 3.0.; Parťáci: Najmite si parťákov z mesta, ktorí vám pomôžu v bojoch, odomknite si režimy prieskumu, ktoré vám pomôžu pri budovaní Toy Boxu, a pestujte plodiny. Zadávajte parťákom z mesta rôzne úlohy a poskytujte im upravenú výbavu, alebo im dávajte jedlo a pochúťky, čím im vylepšíte štatistiky a posilníte ich.; Tvorba ciest: Vytvorte si vlastné ovládateľné cesty v Toy Boxe, ktoré budú môcť využívať ostatné hračky, predmety, kamaráti, priatelia i nepriatelia. Pomocou tohto nástroja môžete tiež vytvárať preteky, „scrollujúce hry“, šmykľavky a veľa ďalšieho.; Výdajník hračiek: Stúpte si na jedno z štyroch farebných tlačidiel, pričom každé znamená iný druh hračky, a výdajník vám dá hračku, s ktorou sa môžete hrať. Táto nová funkcia hráčom umožní okamžitý prístup k hračkám, takže si ich nemusíte odomykať hraním.; Tvorba nôt: Hráči môžu skladať vlastnú hudbu pomocou nástrojov a hračiek, ktoré hrajú rôzne noty.; Obchody a budovy na hlavnej triede USA: Tieto nové kúsky prepožičajú Toy Boxom oficiálny vzhľad hlavnej triedy USA so známymi prvkami, akými sú napríklad osvetlenie či turnikety.; Elsin ľadový palác: Umiestnite ľadový hrad kráľovnej Elsy na Severnú horu v Toy Boxe a vytvorte si dobrodružstvo s tematikou Ľadového kráľovstva (je možné odomknúť v mini hre Toy Box Speedway).; Marshmallow: Hráči si do Toy Boxu môžu pridať túto hračku, obávaného strážcu Elsinho paláca z filmu Ľadové kráľovstvo (je možné odomknúť v mini rře Toy Box Speedway).; Nové vozidlá: Pozrite sa na nové obľúbené vozidlá, ako sú napríklad čajová šálka Šialeného klobučníka, drevo z vodnej hory, sveteľná motorka z TRONa a veľa ďalších.

    Minimálne požiadavky

    rozšírenie vyžaduje základnú hru Disney Infinity 3.0 Starter Pack!

    Pripravte sa na akciou nabité preteky motokár so svojimi obľúbenými postavičkami zo Star Wars, od spoločností Marvel, Disney a Disney Pixar. Užite si akciu na tratiach v Toy Boxe 3.0 a vyberte si z 3 úrovní náročnosti, ktoré otestujú vaše šoférske schopnosti. Získajte trofeje a útočte na protivníkov pomocou zbraní a ďalšej výbavy. Odomknite si 9 tematických okruhov v 3 turnajoch a vyberte si z 3 rôznych režimov, vrátane pretekov s časom, klasických a bojových pretekov! Tešte sa na dlho trvajúcu zábavu s rodinou a kamarátmi a ukážte všetkým, kto je tu najlepší!

    Obohaťte svoje dobrodružstvá v Toy Boxe! Mini hry pre Toy Box odomykajú dodatočné hodiny hrateľnosti v režime Toy Box 3.0! Umiestnite svoj kameň mini hry pre Toy Box na základňu Disney Infinity a ihneď skočte do akcie v novej a plnohodnotnej hre!

    Figúrky a mince sú spoločné pre všetky herné platformy. Nezáleží teda na tom, či máte hru Disney Infnity 3.0 pre PS3/PS4/X360/X1/WiiU.

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel