Farming Simulator 16
PSVITA

31,50
Nákupom získate 1,26 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Pre všetkých
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 19769
  • Nová aktivita s vlastnými strojmi: drevorubačstvo; Po prvýkrát na PS®Vita kŕmte ovce a predávajte vlnu tomu, kto ponúkne najviac!; Pestujte cukrovú repu a zemiaky vedľa klasickej pšenice, repky a kukurice vďaka novým strojom a predávajte plodiny na dynamickom trhu; Viac než 50 autentických farmárskych strojov od významných značiek, ako New Holland, Case IH, Deutz-Fahr, Lamborghini, Kuhn, Amazone, Krone...; Najmite si počítačom ovládaných pomocníkov, ktorí budú pracovať na vašich poliach a pripravovať tovar.

    Farming Simulator 16 vás pozýva do náročného sveta moderného farmára: chov zvierat (kráv i oviec), pestovanie, žatva a predaj plodín... Starajte sa o svoju vlastnú farmu v rozsiahlom otvorenom svete.

    Ako sa bude vaša kariéra rozvíjať, budete mať prístup k obrovskému výberu farmárskych vozidiel a strojov, verne prepracovaných podľa tých najväčších značiek v obore. Obstarajte si nové vybavenie a nasaďte nové druhy plodín: cukrovú repu a zemiaky, alebo vyskúšajte novú aktivitu: drevorubačstvo, ktoré má po prvýkrát na PSVita i vlastné nástroje.

    Prostredníctvom hlbokého a silného simulačného zážitku, obrovskému otvorenému svetu a širokej škále vozidiel vrátane nových strojov, vás Farming Simulator 16 pozýva na palubu toho najväčšieho simulátoru farmárenia na handheldy všetkých dôb!

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel