Disney Infinity: Play Set - Osamelý jazdec (rozšírenie a 2 figúrky)

31,50
Nákupom získate 0,63 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 17888
  • Nekončiaca zábava i vo svete z filmu Osamelý jazdec

    Herné prostredie Osamelého jazdca, vrátane dvoch interaktívnych herných figúrok
    (Osamelý jazdec a Tonto) do hry Disney Infinity

    Minimálne požiadavky

    konzola PS3/X360/Wii/WiiU/3DS + hra Disney Infinity
    Tento balíček s hernou sadou Osamelý jazdec vám v hre Disney Infinity otvorí nové možnosti. Obsahuje videoherné minifigúrky Osamelého jazdca a Tonta a tiež prídavok s rozšírením hry o svet Osamelého jazdca. V tejto hernej sade budete môcť pokračovať v príbehu filmu Osamelý jazdec od Disneyho.

    Odrážací súboj: Zločinci z tejto hernej sady sú chytrí a budú sa schovávať v kryte či prepadávať hráčov, kedykoľvek len budú môcť. Našťastie môže Osamelý jazdec vďaka jedinečnému mechanizmu odrážaním zasiahnuť zločinca nepriamo i za rohom, keď budú mieriť tak, aby sa ich strely odrážali od hrncov, panvíc, zvonov, stĺpov a ďalších kovových predmetov.

    Kone: Hráči zistia, že prechádzanie Divokého západu a oblastí okolo mesta Colby je oveľa rýchlejšie, keď sadnú na statného koňa Osamelého jazdca a Tonta – Silvera a Scouta – alebo na akéhokoľvek z mnohých ďalších koní, na ktoré v hernej sade narazíte.

    Obrana vlaku a úprava: Ten, ktorý ovláda železnicu, ovláda Západ. V hernej sade Osamelý jazdec, môžu hráči postaviť svoje vlastné vlaky a upravovať ich od ráfikov na kolesách, až po nátery vagónov. Kľúčová časť hrateľnosti sa točí okolo postavenia vlaku a doručení správnych surovín na správne miesta.

    Krabica s hračkami: Okrem týchto herných mechanizmov herné sada Osamelý jazdec hráčom tiež dovolí preniesť si všetky budovy, kone, zbrane a ďalšie prekvapenia do Krabice s hračkami, takže hráči budú môcť začleniť herné mechanizmy z Divokého západu do svojich vlastných kreatívnych scenárov.

    S figúrkami Disney Infinity môžete bojovať proti nepriateľom, riešiť hádanky, prekonávať prekážky a plniť radu jedinečných úloh.
  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

valak, figúrky, horor
hobit, bilbobublik, bilbobaggins, hobbit, fajka
heroesofmightandmagic3, stolovka, stolovahra, heroesofmightandmagic, homam
gympl, gymplfilm, vinyl, filmovysoundtrack, soundtrack
spiderman2, marvelsspiderman2, funkopop, popfigurky
kingdomcomedeliverance, kcd, warhorsestudios, warhorse, českéhry