Cabelas Alaskan Adventures
X360

19,99
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 12 rokov
Štítky: Lovecké
Kód produktu: 13339
  • Úplne nové funkcie streľby a ovládacie prvky, vrátane Sense Hunter, Gun Sway a Drop Dot; Neuveriteľne realistický terén, vrátane rozsiahlej tundry, hustých lesov, riečnych delt, skalnatých svahov a ďalších; Cestujte z North Slope do Ketchikan cez 12 aljašských regiónov v poľovníckom a rybárskom dobrodružstve vášho života; Vydajte sa na 30 loveckých výprav za viac než 20 druhov z najvyhľadávanejších aljašských trofejných druhov zvery - los, karibu, medveď grizzly, medveď Kodiak, jeleň a ďalší; Chytajte 10 rôznych druhov rýb na aljašskom pobreží; Zažite vzrušenie z lovu kačíc, husí, tetrovov a snehu; Súťažte v pretekoch psích záprahov s časom cez arktickú Aljašku
    Lovecké a rybárske dobrodružstvo na samej hranici Severnej Ameriky. Zažite všetko, čo môže Aljaška ponúknuť, keď sa vyberiete na 38 loveckých a rybárskych výprav cez obrovské tundry po prvý krát v jednej hre. V hre môžete loviť trofejnú zver, chytať ryby, loviť vtákov, jazdiť na psom záprahu cez arktickú Aljašku a súťažiť v rôznych súťažiach vo voľnej prírode.

    Budete potrebovať každý kúsok schopností a stratégie, aby ste ulovili alebo chytili trofejnú zver. Je to tak realistické ak to je len možné! Vydajte sa na prieskum, alebo na vaše ďalšie lovecké miesto v snežnom skútri, nákladnom aute, alebo v ATV.
  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel