Herná klávesnica Genesis Rhod 400 RGB
PC

20,99
Nákupom získate 0,63 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Štítky: Klávesnica
Kód produktu: 28101
  • Každý ambiciózny hráč potrebuje klávesnicu vybavenú funkciami, ktoré mu uľahčia hranie hier a umožnia víťaziť. klávesnica Genesis Rhode 400 RGB je vybavená funkciou anti-ghosting pre 19 klávesov, čo znamená, že na nej môžete stlačiť až 19 klávesov naraz bez obáv, že niektorý z nich nebude zaregistrovaný. Okrem toho ponúka 12 multimediálnych tlačidiel, 6-zónové RGB podsvietenie kláves a odolné telo vystužené kovovými svorkami, ktoré zdôrazňuje jej netradičný tvar.

    400 RGB obsahuje 6-zónové RGB podsvietenie kláves, ktoré umožňuje nastavenie obľúbenej farby podsvietenia pre každú zo šiestich zón. Výber farieb je obmedzený do 7 farebných kombinácií (červená, zelená, modrá, žltá, bledo modrá, fialová, biela) s možnosťou nastavenia 9 svetelných režimov. Medzi najzaujímavejšie z nich patrí režim s efektom "Prisma" (efekt pohybujúcej sa dúhy). V každom režime si môžete nastaviť jas podsvietenia podľa potreby, aby vás svetlo neoslepovalo počas nočných bitiek a zároveň umožní vždy stlačiť ten správny kláves. Navyše tento model je vybavený Česko-slovenskou lokalizáciou písmen, čo môže byť nepostrádateľné, ak plánujete používať klávesnicu na písanie textov.

    ODOLNOSŤ A POHODLIE
    Dobrá Herná klávesnica musí v prvom rade poskytnúť vysokú odolnosť a pohodlie počas náročného používania. Jednou z najlepších vlastností modelu Rhode 400 RGB je robustné púzdro, ktoré je navyše vystužené dvoma hliníkovými svorkami. Vďaka stredne vysokému zdvihu kláves, je táto klávesnica pohodlná aj pri každodennom použití. Okrem toho výklopné zadné nôžky umožňujú zmenu naklopenia klávesnice a urobiť používanie ešte pohodlnejšie.

    klávesnica Genesis Rhode 400 RGB poskytuje intuitívny a jednoduchý prístup k ovládaniu multimédií, čo ocení každý nároční užívateľ. Ovládať multimédiá možno ľahko pomocou kombinácii klávesov FN + F1 - F12.

    Herná klávesnica Genesis Rhod 400 RGB

    VODEODOLNÁ KONŠTRUKCIA
    Mechanizmus kláves, ktorý je srdcom každej klávesnice je navrhnutý tak, aby sa v prípade poliatia, dovnútra nedostala žiadna kvapalina. Okrem toho, špeciálne odvodňovacie otvory pomáhajú rýchlo osušiť zariadenie a zabrániť poškodeniu.

    Herná klávesnica Genesis Rhod 400 RGB

    ŠPECIFIKÁCIE
    Rozmery klávesnice: 463 x 168 x 30 mm
    Hmotnosť klávesnice: 873g
    Rozhranie: USB 2.0
    Počet kláves: 104
    Mechanizmus kláves: membránový
    Farba podsvietenia kláves: červená, zelená, modrá, žltá, bledo modrá, fialová, biela, dúhová
    Dĺžka kábla: 1,8m
    Lokalizácia: CZ/SK
    Systémové požiadavky: Windows XP, Vista, 7, 8, 10, Mac OS, Linux

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel