Herná klávesnica + myš Razer Holiday Bundle (2018) US
PC

80,80
Nákupom získate 0,65 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Štítky: Klávesnica , Príslušenstvo
Merchandise: Myš, Podložka pod myš
Kód produktu: 31916
  • Prémiová sada hernej klávesnice Razer Cynosa Chroma, hernej myši Razer Abyssus Essential a podložky pod myš Razer Goliathus Chroma. Nechýbajú obľúbené podsvietenie a všetko ponúkne špičkovú kvalitu.

    RAZER CYNOSA CHROMA
    Razer Cynosa Chroma je výkonná herná klávesnica prepracovaná do tých najmenších detailov, ktoré dokážu úplne podporiť vaše herné úsilie a možno aj rozhodnúť v tej najviac potrebnej chvíli. Klávesnica je vybavená možnosťou prispôsobiť si všetko, na čo len pomyslíte a prekrásnym podsvietením hneď s niekoľkými efektmi. Vychutnajte si a užite svoje obľúbené hry s klávesnicou pre nich priamo stvorenou.

    Mäkké a polstrované klávesy. 104 individuálne prispôsobiteľných podsvietených kláves. Kvalitná klávesnica odolná voči poliatiu. Anti-ghosting obvody a 10-key Rollover. 22 zón podsvietenia. Služba Razer Synapse. Možnosť režimu hier.

    Herná klávesnica + myš Razer Holiday Bundle (2018) US

    Razer ABYSSUS ESSENTIAL
    Ergonomický tvar hernej myši Razer Abyssus Essential s troma tlačidlami s veľmi citlivou odozvou ju predurčuje špeciálne pre FPS hry. Súčasná herná scéna si zakladá na realistickom poňatí, čo sa týka grafiky i zvukov a každá milisekunda rozhoduje o hráčovom živote či smrti. Preto sa táto myš veľmi pohodlne drží a vďaka svojmu tvaru umožňuje hráčovi rýchlo reagovať.

    Uvoľnite svoju kreativitu pomocou aplikácie Chroma Studio. Preskúmajte paletu možností osvetlenia, animácií a efektov - možnosti sú nekonečné. Vytvorte vlastné efekty osvetlenia a zdieľajte ich s priateľmi, alebo navštívte systém Chroma Workshop a stiahnite si obľúbené vizuálne profily.

    Herná optická myš, ktorá ponúka rozlíšenie 7.200 DPI. Periféria má tri veľmi presné tlačidlá, ktoré ponúkajú skvelú výdrž - 10 miliónov klikov. Kábel má dĺžku 2,1 metra a je tak dostatočne dlhý.

    Razer GOLIATHUS CHROMA
    Razer Goliathus Chroma je príjemne mäkká herná podložka pod myš, ktorá zvláda veľa svetelných efektov, 16,8 miliónov farieb. pevne obšité okraje a je z veľmi kvalitného materiálu, po ktorom sa myš pohybuje úplne hladko. Vďaka tomu bude hranie ešte väčšia zábava a každé vaše zamierenie na nepriateľa bude ešte presnejšie.

    Razer Goliathus Chroma doplní každú herný zostavu. Ak si potrpíte na živé farby a podsvietenie, ktorým sa produkty značky Razer vyznačujú, ste tu na správnej adrese. Táto podložka pod myš vás rozhodne nesklame a na vašom stole sa bude perfektne vynímať. Klávesnica anglické rozloženie kláves, chýbajú tak slovenské znaky a prehodené Y a Z.
  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

Instagram
harleen, komiksypocesksy, harleyquinn
zaklinac, geraltzrivie, yennefer, cirilla, hernymerch, , figurky
riseoftheronin, darcek, odznacik, riseoftheroninps5, ronin
Animeshow24, comissalon, Xzonelive, Xzonesk, karticky, Bratislava, vidimesanazivo, hernymerch, festial, AS24
futurama, bender, turangaleela, figurky, nibbler, shutupandtakemymoney, youtooz