Herná klávesnica Genesis Thor 200 RGB (hybridná mechanická)
PC

34,60
Nákupom získate 0,69 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Štítky: Klávesnica , Príslušenstvo
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 29161
  • Veľké množstvo herných nadšencov sa nemôže pri výbere rozhodnúť, ktorý typ klávesnice je lepší: mechanická, alebo membránová? Genesis prichádza s revolučnou klávesnicou s názvom Thor 200 RGB, ktorá vám túto dilemu pomôže vyriešiť, pretože v sebe skrýva hybridnú technológiu, ktorá je kombináciou tých najlepších vlastností mechanickej a membránovej klávesnice. Tichá prevádzka s bleskurýchlou odozvou, odolnosť, vstavaný USB a Audio rozbočovač a iné nadštandardné riešenia, ktoré uľahčujú používanie, ako aj efektné RGB podsvietenie s možnosťou nastavenia jedného z deviatich režimov robí Thor 200 RGB neprekonateľnú nielen počas hrania hier, ale aj pri bežnom použití.

    klávesnica je vybavená hybridnými mechanickými spínačmi, ktoré sú kombináciou tých najlepších vlastností mechanických a membránových klávesníc. Užívateľ získava bleskurýchlu odozvu 8ms pri sile stisku 60g, čo sú hodnoty klasických mechanických klávesníc, ale pri oveľa nižšej hlučnosti počas prevádzky. Hybridné spínače poskytujú dobrú odolnosť pri náročnejšom používaní až 20 miliónov klikov s charakteristickým jemným cvaknutím v aktivačnom bode, ktorý informuje užívateľa o aktivácií kláves.

    Thor 200 RGB obsahuje celý rad nadštandardných riešení uľahčujúcich používanie, ktoré nenájdete na bežných klávesniciach. Anti-ghosting pre 19 klávesov, blokovanie kláves Windows, multimediálne klávesy, alebo funkcie zámeny šípok s klávesmi WASD je len časť z nich. Jednou z najzaujímavejších vlastností tejto klávesnice je vstavaný USB a AUDIO rozbočovač. Navyše tento model je vybavený Českou a Slovenskou lokalizáciou písmen, čo môže byť nepostrádateľné, ak plánujete používať klávesnicu tiež k písaniu textov.

    Herná klávesnica musí byť nielen efektívna, ale musí tiež dobre vyzerať, a preto Thor 200 RGB ponúka efektné 6-zónové podsvietenie RGB, ktoré je nielen na okrasu, ale pomáha nájsť tú správnu klávesu pri používaní v noci. Užívateľ si môže vybrať jeden z deviatich režimov podsvietenia (štyri druhy vlnových efektov, dýchanie, jednofarebný, užívateľský, efekt reakcie na dotyk a zvuk), kde niektoré režimy umožňujú výber s ôsmimi prednastavenými farbami. Väčšina režimov má možnosť nastavenia úrovne jasu podsvietenia, alebo rýchlosť, či smer efektov. V prípade potreby možno podsvietenie jednoducho vypnúť jedným tlačidlom.

    ODOLNOSŤ
    Telo Thor 200 RGB je vyrobené z odolných materiálov, ktoré zaisťujú pevnosť konštrukcie a zaručujú dlhú životnosť. Okrem toho klobúčiky klávesov sú vyrobené v technológii "Double Injection", čo zaručuje doživotnú odolnosť písmen proti stieraniu. Pri použití tejto technológie sa dodatočné písmená z SK / CZ lokalizácie nedajú podsvietiť.

    klávesnicami
    - vyklápacie nožičky umožňujú nastavenie uhlu sklonu
    - blokovanie kláves Windows
    - Česká a Slovenská lokalizácia písmen na klávesoch

    ŠPECIFIKÁCIE
    Mechanizmus kláves: Hybridný mechanický
    Životnosť kláves: do 20 miliónov klikov
    Farba podsvietenia kláves: 6-zónové RGB
    Dĺžka kábla: 1,6m
    Počet kláves: 104
    Multimediálne klávesy: 12
    Dĺžka dráhy spínača: 3.0 - 3.8 mm
    Sila potrebná na aktiváciu kláves: 60g
    Rozmery klávesnice: 448 x 155 x 42 mm
    Hmotnosť klávesnice: 885g
    Rozhranie: USB 2.0
    Lokalizácia: CZ / SK
    Systémové požiadavky: Windows XP / Vista / 7/8/10, Android, Linux

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel