Guild Wars Eye of the North (Platinum)
PC

19,99
Nákupom získate 0,40 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Štítky: Fantasy
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 12877
  • Pôvodný Guild Wars: Prophecie + datadisk Eye of the North

    Minimálne požiadavky

    Windows 98, 2000, ME, XP, Vista[32bit], procesor 1000MHz, pamäť 512MB RAM, grafická karta s 64MB RAM, 3,0GB voľno na disku, DVDROM, ATI Radeon 8500, GeForce 3 alebo 4 MX, DirectX 8.0, pripojenie k internetu

    Kategórie

    PC / PC hry / Online a MMORPG
    PC / PC hry / RPG

    Guild Wars Prophecies
    Guild Wars sa odohráva vo vymyslenom svete, kde sa postavy veľkého rozsahu profesií môžu zapísať do histórie. Hru môže hrať jeden hráč alebo malé skupiny hráčov. Pokiaľ nie ste jen príležitostný hráč sú pre vás pripravené dlhodobé turnaje v dobývaní sveta. Vaša postava je trvalá takže môžete hrať z ktorejkoľvek časti sveta. Každý účastník má svoju unikátnu mapu a môže meniť svet okolo seba, vaše kúzla môžu stavať hrady a otvárať nové cesty. Nemusíte stráviť hodiny behaním po svete, pretože Guild Wars vás zavedie priamo na začiatok questu, ktorý ste si predtým odomkli.

    Guild Wars Eye of the North (datadisk)
    Tretí datadisk pre online dobrodružstvo bez poplatkov, ktoré sa odohráva v zemi Tyria, ktorú ste mali možnosť po prvý a posledný raz navštíviť v prvej GW kampani Prophecies. Datadisk je zároveň spojovacím mostom, po ktorom plynule budete môcť prejsť k hraní Guild Wars 2, kam si z datadisku pretiahnete postavy i spolu s niektorými vlastnosťami.

    Po väčšine času sa budete v datadisku pohybovať v podzemných priestoroch, kde na vás čaká 18 veľkých niekoľko-podlažných dungeonov, 10 nových hrdinov, 40 nových brnení (hovoríme o celých zostavách, nie o jednotlivých kusoch), množstvo zbraní, predmetov, 150 nových schopností pre všetkých 10 profesií a tri nové nehratelné rasy, z ktorých sa rasy hratelné stanú až v Guild Wars 2.

    Konkrétne ide o rasu Asura, jej príslušníci sa podobajú goblinom a ide vlastne o budovateľov GW sveta. Ďalej je to rasa Norn, jej príslušníci pripomínajú divokých Vikingov No a poslednou novou rasou je Sylvari, jej príslušníci obývajú väčšinou lesy.
  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel