Posel Smrti III (Zberateľská Edícia)
PC

(1x)
24,10
Nákupom získate 0,72 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Štítky: Hororové
Jazyk: Český dabingČeský dabing
Kód produktu: 15269
  • Obsahuje všetky 3 diely Posla Smrti v českom jazyku, soundtrack, knihu artworkov, plagát, odznak, kľúčenku a pohľadnicu
    Dômyselný strhujúci príbeh rozplietajúci nitky Posla Smrti II; Dve hrateľné postavy; Návrat hlavných postáv z Posel Smrti II (Lady Victoria, Murray, Boby) i Posel Smrti (hrobár, otec Froderick); Znovu na vás dýchne ponurá atmosféra Willow Creek a jeho okolia; Ešte lepšia grafika prostredia ako v druhej časti

    Minimálne požiadavky

    Windows XP, Vista[32bit], Win 7, procesor 1,5GHz, pamäť 512MB RAM, grafická karta s 128MB RAM (GeForce 6800 / Radeon 9800), 4,0GB voľno na disku, DVDROM

    Kategórie

    PC / PC hry / Adventúry
    Unikátna trilógia hororovej adventúry, ktorá má korene u českých tvorcov a ďalej je rozvíjaná tvorcami zo susedného Nemecka. Ako sa budete prebíjať celým napínavým príbehom, prídete na množstvo záhad a ešte viac sa vám ich naskytne.

    Posel Smrti
    Šľachtic Samuel Gordon sa vracia na panstvo Black Mirror, kde prežil časť svojho života. Po strašlivých udalostiach, ktoré stihli jeho rodinu, sa rozhodol natrvalo odísť. Tajomná smrť jeho dedka ho však prinútila zmeniť názor. Miestny detektív je presvedčený, že šlo o samovraždu. Ale Gordonovi neunikne kopa nezrovnalostí a vydáva sa na pátranie, ktoré ho zavedie k neočakávanej pravde. Posol smrti je hororová detektívna adventúra od českých tvorcov, ktorá ohromuje úžasnou atmosférickou grafikou a strhujúcim príbehom.

    Posel Smrti II
    Pokračovanie úspešnej českej adventúry. Príbeh sa odohráva v 90. rokoch minulého storočia, konkrétne 12 rokov po udalostiach prvého dielu a hlavným hrdinom je Darren Solitary, ktorý pracuje v malom mestečku Biddeford v Novom Anglicku, kde sa stretne s Angelinou.

    Tá padne do oka Darrenovmu despotickému šéfovi a samozrejme i Darrenovi, ktorý však namiesto milostného nadbiehania vyšetruje podivné incidenty, ktoré Angelinu sprevádzajú. Ako by o ňu stál ešte niekto tretí. Vyšetrovanie Darrena zavedie do osady Willow Creek, ktorá je známa z prvého dielu hry Posol Smrti.

    Posel Smrti III
    Dej úspešného nemeckého pokračovania pôvodne českej hororovej adventúry začína tam, kde skončil druhý diel. Darren sa prebudí s náramkami na rukách. Tvári sa otupene, nemá tušenie, čo sa stalo, a to mu v očiach polície len priťažuje. Výsluch svedkov pripomína udalosti druhého dielu a spojitosť Darrena s rodom Gordonovcov.

    Zdá sa, že polícia svojho vraha našla, ale čo to - po troch týždňoch väzby vyvádzajú Darrena na slobodu. Niekto neznámy zaplatil kauciu, lenže kto a prečo? A prečo Darren po troch týždňoch takmer nezažmúril oko, ako ho prenasledovali nočné mory a desivo reálne vízie vrážd?. Čo mu zostalo zatajené z jeho minulosti? Čo to naozaj videl čiernymi očami vo svojich nočných morách? Aké temné sily sliedia za závojom hádaniek a tajomstiev okolo istých osôb? Odpoveď na všetky otázky sa ukrýva v šiestich kapitolách tejto hry.

    V hlavnej úlohe Darrena Michaelsa/Adriana Gordona sa znovu predstaví David Prachař, ktorý sa zhostil tejto postavy veľmi dobre už v druhom dieli. Nemenej dôležitú postavu talianskej lekárky Valentiny Antoliniovej nahovorila krásna herečka, speváčka a dabérka, Jolana Smyčková. V úlohe horkokrvného inšpektora Spoonera budete počuť Petra Gelnara. Psychologičky Joyce Winterbottomovej sa ujala Helena Dytrtová. Lady Victorii prepožičia hlas herečka Radka Fidlerová a hoteliéra Murrayho nahovoril známy hlásateľ, herec a dabér, Jiří Ptáčník. V hre budete počuť i českého Geralta z Rivie, Rudolfa Kubíka (hlavá úloha v hre Zaklínač, seriály a filmy Battlestar Galactica, Sex v meste 2, Stopár, Údolie tieňov, Podfu(c)k a ďalšie). Úlohy pátra Fredericka, známeho už z 1. dielu, sa zhostil dabér, hlásateľ a moderátor, Vladimír Fišer. Ďalej sa predstavia: Pavel Tesař, Daniela Bartáková, Klára Šumanová a Pavel Pípal.
  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (1)

    (Xzone.cz)
    Neoverený nákup
    • Všechny tři díly jsou opravdu suprové.
    • Videa, rozhovory, hádanky, cut scény... Příběh
    • Tahle hra nemá zápory!

    Je to suprová hra, jenom mě mrzí, že jsme jí po prvním dílu prodali Němcům a dál na ní nepracovali my... Češi

    Celkové hodnotenie vypočítavame z overených aj neoverených hodnotení.
    Overený nákup - zákazník preukázateľne zakúpil produkt u nás v obchode.
    Neoverený nákup - nemôžeme overiť, či zákazník produkt zakúpil.

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel