Rabbids Invasion
X360

18,90
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 7 rokov
Štítky: Arkáda
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 19173
  • Hra vyžaduje pohybový senzor Kinect!

    color>

    Úspešná televízna show stanice Nickelodeon s názvom Rabbids Invasion teraz prichádza ako videohra pre platformy Xbox One, PS4 a Kinect pre Xbox 360. Rabbids Invasion: The Interactive TV Show dá deťom príležitosť sledovať ich obľúbené televízne postavičky, králikov, a hrať sa s nimi. Vďaka viac než 20 interaktívnym televíznym epizódam čaká na deti show plná mini hier s viac než 400 aktivitami, medzi ktorými nebude chýbať napodobňovanie postoja, rýchlokreslenie, šialený tanec, lov nálepiek a ďalšie!

    Vyzvite svojich kamarátov a zistite, kto udrží s králikmi na ich šialených dobrodružstvách krok, alebo si vďaka systému rozšírenej reality pozvite králikov priamo k sebe domov. Až pre štyroch hráčov.

    Zahrajte si 20 televíznych epizód Rabbids Invasion!
    V priebehu epizód na vás budú čakať mini hry, ktoré deti dostanú z gauča a umožnia im sledovať reláciu z úplne nového uhla.

    Viac než 400 šialených aktivít!
    Zahrajte si pohybové mini hry typu kopírovanie pózy, rýchlokreslenie, šialený tanec, lov samolepiek a ďalšie! Vystreľujte králikov do vzduchu, ovládajte postavy v relácii, rozdajte si to s králikmi vo virtuálnej vajcovej bitke a celú dobu pri tom súťažte s priateľmi.

    Vyzvite svojich priateľov!
    Súťažiť sa bude napríklad v zbieraní bodov rýchlymi pohybmi alebo v plnení bžundometra kopírovaním typických králičích tancov. Chýbať nebude ani napodobňovanie králičích zvukov vďaka systému rozpoznávania hlasu. V epizódach môžete tiež hľadať skryté objekty a získavať tak body navyše. Rukami môžete zostreľovať vajcia alebo kopírovať tvary vo výzvach rýchlokreslenia.

    Pustite si králikov do obývačky!
    Vďaka technológii rozšírenej reality vás prídu navštíviť králiky! S králikmi sa potom môžete hrať vo vlastnej obývačke a dokonca si s nimi i zatancovať. Budú kopírovať pohyby, ktoré robíte vy!

    Usporiadajte králičiu párty!
    Zábavu s Xbox One a PS4 si môžu pomocou kamery užívať až 4 hráči, s Kinectom pre Xbox 360 si užijú 2 ľudia.

    Skóre a odmeny!
    Hráči vďaka zbieraniu bodov v priebehu hry odomykajú nové epizódy, zážitky s rozšírenou realitou a známe predmety z televíznej relácie.

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel