Volant Thrustmaster Ferrari 458 Italia (PC/X360)
PC

73,50
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Štítky: Príslušenstvo, Volant
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 22840
  • Sekvenčné radenie na volante: dve kovové páčky - Ferrari GT štýl radenia; Originálny "Manettino" otočný prepínač - dvojpolohový prepínač umožňuje meniť nastavenie počas pretekov; Rozsah otáčania 270°. Volant sa automaticky vracia do neutrálnej polohy; 8 ľahko prístupných tlačidiel + jeden osem-smerový prepínač vo forme tlačidla "Engine Start"; Xbox Guide tlačidlo so svietiacim krúžkom označujúcim vaše číslo; Pedály s dlhou dráhou, realistickým odporom a sklonom; Stabilný upínací systém umožňuje pripevniť volant k takmer akémukoľvek stolu; Xbox 360 USB 2.0 Full Speed kábel (dĺžka 3m); Volant kompatibilný s konzolou X360 a PC.

    Minimálne požiadavky

    konzola Microsoft Xbox 360 / PC

    Napriek tomu, že tento volant nemá dvojité karburátory, alebo vačkové hriadele, môže sa pochváliť exkluzívnou celosvetovou spoluprácou v podobe dvoch oficiálnych licencií. A to od Ferrari a Xbox 360. Replika volantu hviezdneho vozu F458 Italia z Forza Motorsport, ponúka ideálnu kombináciu, vďaka ktorej si vychutnáte skutočne pohlcujúci zážitok z hry. Perfektný volant pre všetkých naozajstných pretekárskych nadšencov.

    Sada volantu a pedálov Ferrari 458 Italia pre Xbox 360 a PC je plnohodnotným konkurentom na preplnenej dráhe Xbox 360, ktorý ponúka stále väčší počet kvalitných pretekárskych hier. Thrustmaster sa môže pochváliť perfektným motorom založeným na odborných znalostiach a vedením v oblasti pretekárskych volantov.

    Na jednej strane má Ferrari 458 Italia exkluzívny volant s veľkým počtom ovládačov, zatiaľ čo na druhej strane, Xbox 360 ovládače vyžadujú ovládacie prvky, ktoré sú špecifické pre túto konzolu. Ferrari 458 pre Xbox 360 stelesňuje symbiózu týchto dvoch zložiek.

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

hobit, bilbobublik, bilbobaggins, hobbit, fajka
heroesofmightandmagic3, stolovka, stolovahra, heroesofmightandmagic, homam
gympl, gymplfilm, vinyl, filmovysoundtrack, soundtrack
spiderman2, marvelsspiderman2, funkopop, popfigurky
kingdomcomedeliverance, kcd, warhorsestudios, warhorse, českéhry
fallout, falloutseries, falloutanthology