Hannah Montana Movie
PS3

19,99
Nákupom získate 0,80 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Pre všetkých
Štítky: Arkáda
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 20744
  • Hrajte ako Miley alebo Hannah a strihnite si ich hitovky.; Päť nových piesní z filmu a šesť rôznych koncertných vystúpení.; V režime „Vystúpenie“ sa oddajte typickým tanečným krokom a pohybom, jamujte so skupinou, hrajte na bubny, gitaru alebo klávesy.; V režime „Príbeh“ preskúmajte rodné mesto Miley Crowley Corners a pomôžte rodine a priateľom dokončiť úlohy. ; Vyberte si svoj vzhľad. Bude to niečo z filmu alebo si vytvoríte vlastný? Ďalej môžete ovplyvniť vzhľad vozidla obývačky, či kúpelne.
    Hra podľa úspešného amerického snímku. Hrdinkou je 14-ročná Miley Stewart, ktorá na prvý pohľad pôsobí ako dievča od vedľa, ale dať na prvý pohľad je v tomto prípade nezmysel. Miley totiž vedie ešte jeden tajný život, ako zbožňovaná popová speváčka Hannah Montana.

    V príbehu hry sa situácia ešte trochu zamotá, keď na scénu vstúpi tajomná osoba, ktorá sa vyhráža prezradením, čo samozrejme Miley nenechá len tak a spolu s kamarátkou Lilly podnikne dôkladné vyšetrovanie celej záležitosti. V úlohe oboch týchto dievčat sa pozriete do rôznych lokácií, napríklad do školy, na štadión či na pláž. Vašou úlohou bude zhromažďovať stopy, hľadať súvislosti a kombinovať predmety v snahe preniknúť hlbšie do dobrodružstva.
  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel