The Crew (Limited edition)
XBOX

24,10
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 12 rokov
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 21241
  • D1 edícia obsahuje limitovanú edíciu auta - Mini Cooper S s exluzívnym polepom, súčiastky zvyšujúce výkon auta a tuning

    color>

    Nikdy nešoférujte sami – Prepínajte plynule medzi hrou jedného a viacerých hráčov a vybudujte svoju štvorčlennú Crew. Vzájomnou pomocou, či intenzívnou rivalitou. Či už je potom vašim cieľom prepadnutie konvoja, či útek pred políciou, vždy to s priateľmi bude úžasný zážitok; Rozmanité ihrisko s obrovským záberom – Prakticky celé Spojené štáty sú vašim pretekárskym ihriskom – všetky cesty a všetko medzi nimi. Vyskúšajte každý druh terénu, či už sú to ulice veľkomiest, predmestia, kopce, kukuričné polia, kaňony, púštne duny, alebo dokonca pretekárske trate; Zážitok pokračuje, nech už ste kdekoľvek – Pokračujte v hraní na tablete (iOS, Android) a na webe. Sledujte výkony vašich priateľov a vytunujte svoje fáro predtým, než sa vydáte lámať ďalšie rekordy. Môžete tiež svojej Crew zadávať úlohy. Tie vám vynesú prídel skúsenostných bodov a súčiastok; Pripravte sa na ďalšiu prácu – Prepracovaný tuningový systém kombinujúci hĺbku s jednoduchosťou vám umožní zbierať súčiastky, ktoré zlepšia vzhľad, alebo výkon vášho auta. Môžete tak prispôsobiť auto vášmu šoférskemu štýlu.

    The Crew je revolučnou pretekárskou hrou, ktorá je exkluzívne vyvíjaná pre konzoly novej generácie a high-end PC. Sila nového hardvéru umožňuje revolučné online prepojenie hráčov. The Crew vezme vás a vašich priateľov na adrenalínovú jazdu po Spojených štátoch, ktoré tu tvorí masívny a dôkladne spracovaný otvorený svet. Bohatý obsah a next-genová prepojenosť, to sú prvky, s ktorými The Crew hodlá redefinovať žáner pretekárskych titulov.

    Zúčastnite sa honu na gang známy ako „510s“, ktorý vznikol okolo detroitskej undergroundovej pretekárskej scény. Najskôr si budete musieť vybudovať reputáciu výhrami v ilegálnych pretekoch. Naprieč celými štátmi potom budete postupne sabotovať aktivity „päťdesiatok“. Pritom budete manévrovať rušnými ulicami New Yorku a Los Angeles, prechádzať sa po Miami Beach, alebo vás cesta zavedie do úchvatných náhorných plošín oblasti okolo Monument Valley. Každá lokalita skrýva rozmanité prekvapenie a šoférske výzvy, ktoré musíte pokoriť. Na cestách (a mimo nich) stretnete i ostatných hráčov – tí môžu byť vhodnými partnermi, ktorí sa pridajú do vašej šoférskej „Crew“, alebo potenciálni budúci rivali. Toto je nový druh pretekania – v obrom svete s takmer neobmedzenými možnosťami.

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

Instagram
harleen, komiksypocesksy, harleyquinn
zaklinac, geraltzrivie, yennefer, cirilla, hernymerch, , figurky
riseoftheronin, darcek, odznacik, riseoftheroninps5, ronin
Animeshow24, comissalon, Xzonelive, Xzonesk, karticky, Bratislava, vidimesanazivo, hernymerch, festial, AS24
futurama, bender, turangaleela, figurky, nibbler, shutupandtakemymoney, youtooz