Moto GP 14
PC

(1x)
8,40
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Pre všetkých
Štítky: Motocykle
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 18205
  • Minimálne požiadavky

    Windows Vista[32bit], Win 7, Win 8, procesor 2,4GHz, pamäť 2,0GB RAM, grafická karta s 512MB RAM, 18,0GB voľno na disku, DVDROM

    Kategórie

    PC / PC hry / Preteky
    PC / PC hry / Simulátory

    V novej kapitole založenej na oficiálnom svetovom šampionáte MotoGP™ sa môžete tešiť nielen na viac než 100 jazdcov, všetci oficiálni výrobcovia a závodné triedy, ale i vyše 18 tratí.

    MotoGP™ už čoskoro odštartuje sezónu 2014 a spolu s ňou uzrie svetlo sveta i rovnomenná počítačová hra. Nové pokračovanie prináša množstvo technických i sociálnych vylepšení, ktoré umožňuje nová generácia konzol. Plne prepracovaný engine a skvelá grafika však zažiaria nielen na PlayStation®4, ale i na starších platformách. Môžete sa tešiť na nový zvuk, na sveteľné efekty v reálnom čase či grafické detaily, aké doposiaľ neboli v podobnej hre k videniu. A konečne hru obohatí i nový, bohatší a pokročilejší režim viacerých hráčov.

    ONLINE GRAND PRIX Má rovnaké pravidlá ako offline Grand Prix: začínate spoločne a snažíte sa prebojovať na stupne víťazov. V online verzii môžete používať ako vlastného jazdca, tak i niektorého z oficiálnych.

    ONLINE ŠAMPIONÁT Online šampionát zahŕňa sériu pretekov, ktoré je potrebné absolvovať. Hostiteľ pritom môže upraviť online miestnosť podľa toho, akú atmosféru má súťaž mať.

    SEZÓNA MOTOGP ŠPRINT Je rozdelená do troch divízií, ktoré odpovedajú 3 triedam. A aký, že je cieľ? Dostať sa do divízie MotoGP™ a vyhrať šampionát. Pritom musíte v určitom počte pretekov každej divízie získať stanovený počet bodov.

    ROZDELENÉ PRETEKY Jedná sa o preteky so zvláštnymi pravidlami: vo vymedzenom čase musíte absolvovať maximálny počet kôl. Cieľom je získať najlepší čas v každom časovom úseku, a to v tesnom súboji s ostatnými jazdcami, ktorí sa vás v jednotlivých etapách snažia vyradiť.

    GRAND PRIX Tu si môžete nastaviť parametre pretekov a vyraziť na trať. K dispozícii máte širokú škálu rôznych možností, takže je možné vo výsledku získať čokoľvek, od rýchleho jednorázového stretnutia, až po plnohodnotný súťažný víkend, kde všetko funguje tak, ako v skutočnosti.

    SVETOVÝ ŠAMPIONÁT MotoGP™ Tento herný režim obsahuje tímy a jazdcov z kategórií MotoGP™ 2014, Moto2™ a Moto3™. Môžete tu odjazdiť sezónu, ako niektorý zo skutočných pretekárov MotoGP™.

    ČASOVKA Tu si vyskúšate svoj výkon na trati, kde proti vám nebudú stáť žiadni súperi. Môžete si tak otestovať rôzne nastavenia motocyklu, alebo sa pokúsiť pokoriť aktuálne najlepší čas na online rebríčku.

    SKUTOČNÉ UDALOSTI V tomto hernom režime môžete znovu oživiť tie najlepšie chvíle z MotoGP™! Obsahuje ako historických jazdcov, tak i tých zo sezóny MogoGP 2013. Chcete sa napríklad ako Marco Marques stretnúť v poslednom najnapínavejšom kole s Jorgeom Lorenzom? Teraz máte tú možnosť!

    SKÚSENOSTI JAZDCA (režim kariéry) Tento režim prináša do sveta MotoGP™ nový prvok. Môžete sa tu vlastnou silou vypracovať tak hovoriac „od piky“, až medzi najlepších. Začínate v najnižšej triede (Moto3™), z ktorej sa víťazstvami v pretekoch, zmenou tímu a získavaním lepších sponzorov môžete cez Moto2™ dostať až k métam najvyšším. V režime kariéry budete mať k dispozícii okrem inej i tieto možnosti:

    TLAČ, FANÚŠIKOVIA A SOCIÁLNE SIETE Každý jazdec má za sebou armádu vlastných fanúšikov, jej názory a nálada sa mení podľa správania ich favorita. Správy a atmosféru medzi verejnosťou budete môcť sledovať na radare, ktorý sa bude v ponuke zobrazovať na každej stránke.

    VYTVORTE SI VLASTNÉHO JAZDCA Na začiatku si môžete vytvoriť virtuálneho jazdca a to plne podľa vlastných predstáv. Je možné upraviť v podstate všetko. Od mena, priezviska a prezývky, cez portrét či štýly riadenia, až po helmy a kombinézy.

    VYLEPŠITE SI SVOJ MOTOCYKEL Počas sezóny si môžete v určitých zvláštnych testovacích pretekoch vyskúšať nové komponenty, s ktorých pomocou sa tím snaží čo najviac vylepšiť výkon vašich motocyklov.

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (1)

    (Xzone.cz)
    Neoverený nákup
    • grafika
    • reálné eventy
    • katastrofální jizdní model

    Hrál jsem na ovladači, v žádné jiné hře se mi tak strašně nejezdilo.

    Celkové hodnotenie vypočítavame z overených aj neoverených hodnotení.
    Overený nákup - zákazník preukázateľne zakúpil produkt u nás v obchode.
    Neoverený nákup - nemôžeme overiť, či zákazník produkt zakúpil.

Sledujte nás na instagrame

Instagram
harleen, komiksypocesksy, harleyquinn
zaklinac, geraltzrivie, yennefer, cirilla, hernymerch, , figurky
riseoftheronin, darcek, odznacik, riseoftheroninps5, ronin
Animeshow24, comissalon, Xzonelive, Xzonesk, karticky, Bratislava, vidimesanazivo, hernymerch, festial, AS24
futurama, bender, turangaleela, figurky, nibbler, shutupandtakemymoney, youtooz