Neskrotná (Brave)
WII

16,80
Nákupom získate 0,67 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 12 rokov
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 22905
  • Hrajte za Meridu, mladú princeznú a najlepšiu lukostrelkyňu v celom kráľovstve; Hrateľné postavy pre konkrétne úrovne zahŕňajú matku kráľovnú Elinor (v medvedej podobe) a trojčatá (v podobe medvieďat); Režim kooperácie pre 2 hráčov, kde jeden hrá za Meridu a druhý za kúzelnú Bludičku; Prejdite si časti príbehu, ktoré vo filme neuvidíte, a stretnite sa s kľúčovými postavami; Vyriešte prastaré hádanky, či už ako Merida, či ako trojčatá, a zdolajte nádherné a rozsiahle úrovne; Bojujte s nepriateľmi pomocou svojho meča, alebo luku a šípov; Prejdite mystickým prostredím, preskáčte prekážky, vyhnite sa nástrahám a vyšplhajte do nových výšin
    Dobrodružná hra Rebelka predstavuje filmový zážitok, ktorý sa odohráva v drsnom mýtickom Škótsku. Ujmete sa v nej Meridy, mladej princeznej, ktorá je zhodou okolností najlepšou lukostrelkyňou v okolí. Povolajte rodinu a priateľov, aby vám pomohli zdolať prekážky a vyriešiť hádanky, pretože len tak môžete v Škótsku znovu nastoliť mier a jednotu. Prebehnite, preskáčte a prebojujte sa hradom i vidiekom a zastavte magickú kliatbu, ktorá sužuje krajinu.

    V hre sa postavíte osudu a zmeníte svoju budúcnosť! Môžete hrať za Meridu, Bludičku alebo ďalšie obľúbené postavičky z nového filmu od štúdia Disney•Pixar film. Skáčte cez prekážky, behajte krajinou a prebojujte sa drsným a mýtickým Škótskom. Povolajte svoju odvahu a dôvtip, čeľte zúrivým nepriateľom a zničte z kráľovstva kúzelnú kliatbu. Len tak ho môžete zachrániť!
  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

Instagram
harleen, komiksypocesksy, harleyquinn
zaklinac, geraltzrivie, yennefer, cirilla, hernymerch, , figurky
riseoftheronin, darcek, odznacik, riseoftheroninps5, ronin
Animeshow24, comissalon, Xzonelive, Xzonesk, karticky, Bratislava, vidimesanazivo, hernymerch, festial, AS24
futurama, bender, turangaleela, figurky, nibbler, shutupandtakemymoney, youtooz