Hawken (Sharpshooter vs. Bruiser) - kartová hra

15,70
Nákupom získate 0,63 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Merchandise: Stolová hra
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 21981
  • Obsahuje karty pre dvoch robotov strednej triedy
    Hawken je kartová hra simulujúca súboj OBRov (Obrnených Bitevných Robotov - tiež známych pod názvom Mech) založená na rýchlom rozhodovaní. Každý z hráčov má vlastnú sadu 40 kariet zodpovedajúcu im vlastnenému stroju a ich cieľom je prinútiť protivníka odhadzovať karty rýchlejšie než oni sami. Karty v balíčku totiž zároveň slúžia ako ukazovateľ poškodenia, teda za každé poškodenie musí hráč odhodiť kartu.

    Herné kolo v Hawkene prebieha v reálnom čase, hráči teda súčasne vykladajú karty zo svojho balíčku na stôl, do momentu, kedy jeden z nich kolo ukončí uchopením terčíku streľby. Nejde však o žiadne divoké preteky o čo najrýchlejšie vykladanie kariet, pretože hráči by mali pre maximálny efekt svoju hru prispôsobiť vyložené karty svojim, ale i súperovým.
    Karty majú totiž rôzne účinky napríklad s ohľadom na vzájomnú vzdialenosť Mechov a navyše streľba generuje odpadové teplo, ktoré v nadmernej miere poškodzuje hráčov vlastný stroj. Obidva tieto mechanizmy sú v hre reprezentované stupnicami, ktoré udávajú množstvo odpadového tepla (prehriatie) a vzdialenosť oboch Mechov (malá, stredná a veľká).
    Hráči počas kola vykladajú karty z balíčku jednu po druhej, nemôžu si teda vybrať, akú kartu zahrajú (vždy musia použiť vrchnú kartu z balíčku), môžu sa však rozhodnúť, kedy kolo ukončia a tiež či karty zahrajú bežným spôsobom (uplatní sa ich efekt), alebo sa odložia na tzv. cover hromádku lícom nadol. Takto odložené karty sa v hre síce neuplatnia svojimi bežnými účinkami (zároveň tiež napr. negenerujú teplo), ale obmedzia škody napáchané nepriateľskými zbraňami.

    Hra je pre dvoch hráčov (obsahuje karty pre boj dvoch strojov), s využitím dvoch balení je možné hrať i vo variante pre troch hráčov (2v1).

    Charakteristika:
    Počet hráčov: 2
    Doporučený vek: od 12 rokov
    Dĺžka hry: 15 minút

    Pravidlá ku hre Hawken
  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel