Assassins Creed II EN
PC

8,09
Nákupom získate 0,08 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 18 rokov
Štítky: TPS
Typ hry: Hra pre jedného hráča
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 22978
  • Rozľahlejšie mestá: Jeruzalem / Damask / Acré / Benátky.; Pokračovanie otvoreného konca jednotky.; Pri lezení, možnosť odhodiť zbrane, ktoré ste zobrali protivníkom.; Zachované známe rozhľadne, slúžiace k prieskumu mesta.; Štyri druhy nepriateľov: Agile, Militant, Grobian a Paranoik; Nové schopnosti, vrátane plávania a lietania.; Miestne frakcie vám budú pomáhať v misiách.; Plynulé striedanie dňa a noci.

    Minimálne požiadavky

    dvojjadrový procesor 1,8GHz, pamäť 2,0GB RAM, grafická karta s 256MB RAM (OpenGL 2.1 a vyšší), 9,5GB voľno na disku, DVDROM, vyžaduje neustále pripojenie k internetu. Operačný systém: Mac OS X 10.5 / Mac OS X 10.6 a vyšší

    Kategórie

    PC / PC hry / Akčné

    Pokračovanie populárneho simulátora zabijaka Altaira z 12. storočia vo Svätej zemi, sa tento krát bude odohrávať v Benátkach roku 1476. Hlavným hrdinom hry je tento krát Ezio, ktorý bude vybavený radou nových schopností ako plávanie, prezliekanie sa, či lietanie. Všetko navyše so sľúbeným menším stereotypom vďaka šestnástim unikátnym typom misií.

    Ďalší diel Assassina bude doslova nabitý tonou nových zbraní – od sekier a kladív, cez palice, oštepy, až po rôzne typy mečov. To všetko vrátane nových útočných pohybov a ako náhle niekto zraní vás, bude treba vyhľadať pouličného lekára, ktorý vám vylieči rany a navráti vám bojaschopný status. Potom sa už budete môcť znovu pustiť do bitky s novými druhmi nepriateľov, medzi ktorých môžeme zaradiť ako rýchlych lukostrelcov, alebo ľahko odencov, tak i tanky pripomínajúce kolosy s obojručnými mečmi a ťažkým brnením. Ďalšou podstatnou časťou hry bude tiež využívanie úkrytov, zakrádanie a ďalšie praktiky, znemožňujúce nepriateľom zistiť lokalitu vášho umiestnenia.

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel