Rooms: The Main Building
NDS

16,80
Nákupom získate 0,67 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Pre všetkých
Štítky: Logické
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 20084
  • 100 unikátnych a náročných úrovní na vyriešenie, kde pomocou stylusu pohybujete políčkami; Využite Editor úrovní a vytvorte svoje vlastné izby, ktoré potom môžete zdielať s kamarátmi pomocou bezdrôtového pripojenia NDS; Vyberte si z dvoch špeciálnych módov, v ktorých ste obmedzení množstvom posunutí a časovým limitom
    Zasadená do temného a tajomného domu s názvom “Rooms Mansion”, vás hra vrhne do virtuálneho sveta tvoreného viac než stovkou náročných posunovacích hádaniek. V každej izbe si musíte starostlivo a strategicky premyslieť, ako svoju postavu doviesť k východu skrz posunovacie časti. Vaša postava síce môže prechádzať z políčka na políčko, ale nezabudnite, že posunúť môžete len to pole, na ktorom postava práve stojí!

    V tomto paralelnom svete budete musieť použiť úžasnú paletu veľmi neobvyklých predmetov a prístrojov, ako napríklad telefóny čo vás teleportujú z jednej strany izby na druhú alebo výbušniny na prebúranie sa cez steny a iné prekážky. A pozor – niektoré izby sú zaplavené vodou, ktorú budete najprv musieť vypustiť!

    Budete nútení použiť všetku svoju vynaliezavosť, aby ste unikli z každej zákernej úrovne. Za to však budete odmenení zlatým dielikom puzzlu, ktorý potrebujete na zabezpečenie svojej cesty domov. Puntičkárov isto poteší, že keď zložia izbu tak, ako má správne byť, budú po splnení úrovne odmenení rôznymi bonusmi. Pokiaľ v hre neviete ako ďalej, neprepadajte panike, podivný a intrigujúci Mr. Book je tu, aby vám pomohol a tiež vás naučil, ako sa pohybovať v izbe a ako efektívne používať predmety pri vašom veľkolepom úteku.
  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel