Dr. Kawashimas Devilish Brain Training
3DS

27,30
Nákupom získate 0,22 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Štítky: Logické
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 26771
  • Technológia 21. storočia priniesla zdanlivo neobmedzené možnosti, ako zostať v spojení so svojimi blízkymi. Neustály komunikačný prúd však u mnohých ľudí spôsobil informačnú závislosť. A práve na túto súčasnú dilemu sa zameriava titul Dr. Kawashimas Devilish Brain Training.

    STARÝ ZNÁMY DOKTOR KAWASHIMA
    Tretí titul populárnej série, ktorej sa v Európe predalo viac než 15 miliónov kópií, bol opäť vyvinutý v spolupráci s neurológom Dr. Ryutom Kawashimom a zameriava sa na tréning schopnosti sústrediť sa a využívať pracovnú pamäť. Pracovná pamäť je dôležitou funkciou mozgu, ktorá dočasne ukladá informácie, s ktorými ešte nebolo nijako naložené. Pravidelným prechádzaním výziev a cvičení tejto hry po dobu niekoľkých minút sa zlepší vaša sústredenosť.

    ŠPECIFICKÝ TRÉNINGOVÝ PROGRAM
    Dr. Kawashimas Devilish Brain Training obsahuje 30 cvičení a mini hier, z ktorých je 18 úplne nových. Tie najväčšie cvičenia pritom vynikajú schopnosťou dynamicky sa prispôsobiť tak, aby vytvárali špecifický tréningový program.

    SÚSTREDIŤ SA A ZÁROVEŇ SI SPOMENÚŤ
    Napríklad v cvičení s názvom "Devilish Calculations" si budete musieť spomenúť na riešenie predošlého matematického príkladu, zatiaľ čo už musíte venovať pozornosť ďalšej rovnici. Príklady a otázky prichádzajú a odchádzajú rýchlo. Sústrediť sa a zároveň sa snažiť spomenúť si na špecifickú informáciu bez toho, aby ste spravili chybu sa tak môže ukázať ako tvrdý oriešok.

    DYNAMICKÁ NÁROČNOSŤ
    V ďalšom diabolskom cvičení "Devilish Mice" budete musieť súčasne sledovať niekoľko cestičiek, ktorými behajú mačkami prenasledované myši. Znie to jednoducho, ale je to oveľa ťažšie než to znie. Pokiaľ bude pre vás niektoré cvičenie príliš ťažké, nezúfajte! Hra upravuje ich náročnosť dynamicky a navyše v reálnom čase podľa vašich výsledkov.

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

playstation5, sutaz, jarnyfestival, nerdales, ps5
Instagram
harleen, komiksypocesksy, harleyquinn
zaklinac, geraltzrivie, yennefer, cirilla, hernymerch, , figurky
riseoftheronin, darcek, odznacik, riseoftheroninps5, ronin
Animeshow24, comissalon, Xzonelive, Xzonesk, karticky, Bratislava, vidimesanazivo, hernymerch, festial, AS24