Mario Kart 7
3DS

39,90
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Pre všetkých
Štítky: Arkáda
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 16745
  • Úžasné preteky s Mario postavičkami

    Hra podporuje SpotPass a StreetPass; Hráč sa môže stretnúť v multiplayeri cez bezdrôtové pripojenie, alebo cez internetové pripojenie; Nové dráhy zavedú hráča cez divokú horskú cestu, do mestských ulíc, alebo do púšte; Skalní fanúšikovia určite poznajú trate na Wuhu ostrove a tiež známu džungľu z hry Donkey Kong Country Returns; Každý hráč si môže vybrať za koho bude hrať. Na výber sú postavy z Mushroom Kingdom a tiež nesmú chýbať vaše Mii postavičky; Hráč si môže upravovať svoje vlastné auto, čo mu dá výhodu pri pretekoch; Napríklad veľké pneumatiky vám zlepšia jazdu v off-road teréne a malé zase zlepšia jazdu v meste

    Pohodlne sa usaďte, zapnite bezpečnostné pásy, otočte kľúčom... zelená, šľapneme na plyn a ideme! Najzábavnejšia pretekárska hra všetkých dôb - Mario Kart, prichádza na Nintendo 3DS!

    Čaká na vás rozmanitá hrateľnosť, detailná grafika berúca dych s 3D efektom bez nutnosti nosiť okuliare a samozrejme valnej väčšine dobre známy, osvedčený herný koncept, ktorý má i dnes čo ponúknuť.

    Zatiaľ sú potvrdené postavy Mario, Luigi, princezná Peach, Yoshi, Donkey Kong, Diddy Kong, Wario a Bowser. A z tratí sa zatiaľ môžete tešiť na hrad princeznej Peach, okružnú jazdu po Wuhu Island a doposiaľ neznámu trasu v horách.

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel