Mario & Luigi: Paper Jam Bros
3DS

40,99
Nákupom získate 0,16 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Pre všetkých
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 23869
  • Postavy zo sveta Paper Mario - vrátane Paper Maria, Princeznej Peach, Bowsera a Toada - vyskočia z knižky do sveta Mario & Luigi a odštartujú množstvo zábavných a nebezpečných vylomenín, ktorými je séria Mario & Luigi známa; Využite špeciálne schopnosti Paper Maria, ako preliezanie úzkymi medzerami, vytváranie kópií a skladanie; Porazte Bowserovu armádu trúfalých zlosynov, vyriešte hlavolamy a vyrazte na výpravu, ako nové trio hrdinov; Máte rytmus? Predveďte, čo dokáže vaša obrovská papierová figúrka tým, že ju nabijete tancom a bojujte s ďalšími papierovými figúrkami z Bowserovej armády.

    Paper Mario vyskočí z knihy priamo do bizarného dobrodružstva Maria a Luigiho, čo samozrejme odštartuje množstvo zábavných a nebezpečných vylomenín. Vyrazte spolu so super tímom Maria, Luigiho a Paper Maria na úlohy, porazte nepriateľov a rozpleťte tieto dva zamotané svety.

    PAPIEROVÉ POSTAVIČKY
    Postavy zo sveta Paper Mario - vrátane Paper Maria, Princeznej Peach, Bowsera a Toada - vyskočia z knižky do sveta Mario & Luigi a odštartujú hromadu zábavných a nebezpečných vylomenín, ktorými je séria Mario & Luigi známa. Využite špeciálne schopnosti Paper Maria, ako preliezanie úzkymi medzerami, vytváranie kópií a skladanie.

    BOWSER OPÄŤ V AKCII
    Porazte Bowserovu armádu trúfalých zlosynov, vyriešte hlavolamy a vyrazte na výpravu, ako nové trio hrdinov. Máte rytmus? Predveďte, čo dokáže vaša obrovská papierová figúrka tým, že ju nabijete tancom a bojujte s ďalšími papierovými figúrkami z Bowserovej armády.

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel