Mario Tennis Open (Select)
3DS

14,70
Nákupom získate 0,12 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Pre všetkých
Štítky: Tenis
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 16901
  • Tenisová arkáda zasadená do sveta Hubového kráľovstva, ktorú je možné hrať ako v singleplayeri, tak v multiplayeri a to v niekoľkých režimoch. Hrateľné postavy sú známymi tvárami z hier odohrávajúcich sa v Hubovom kráľovstve. Ním sú inšpirované tiež jednotlivé ihriská, na ktorých sa zápasy odohrávajú. Tie so sebou prinášajú rôzne vlastnosti. Ich povrch ovplyvňuje napríklad odraz a rýchlosť loptičky. Po prvý krát v sérii bude tiež možné hrať sám za seba! Stačí vybrať svoju karikatúru Mii, ktorú navyše budete môcť ďalej upravovať.

    Nintendo 3DS so sebou prináša niekoľko možností ovládania a Mario Tennis Open jeho možností plne využíva. Hráča ovládate analógovým Circle Padom, s ktorým tiež mierite. Akčnými tlačidlami prípadne ich kombináciou máte pod palcom všetky druhy úderov. Alternatívne ich môžete vyberať tiež prostredníctvom dotykového displeja. Pohybmi konzolou sa rozhliadate po ihrisku.

    Pre hru viacerých hráčov je k dispozícii ako lokálne bezdrôtové spojenie pre štyroch hráčov vrátane podpory funkcie Download Play. Vďaka nej vám bude stačiť iba jedna cartridge s hrou. Vôbec po prvý krát v sérii budete môcť hrať tiež online! Mario Tennis Open pre to využíva novú službu Nintendo Network, cez ktorú budete môcť hrať po internete buď so svojimi priateľmi, alebo nájsť vhodného súpera zo svojho regiónu. Za víťazstvo budete získavať medaily a navyše budete liezť nahor po online rebríčkoch. Navyše budete môcť vytvárať online skupinky, podobne ako tomu je v Mario Kart 7.

    Mario Tennis Open podporuje tiež funkciu StreetPass. Vďaka nej si budete dávať partie s hráčmi, ktoré náhodne stretnete na ulici. Za prípadné odmeny budete dostávať mince, ktoré budete môcť využívať pre zlepšenie výbavy vašich hráčov.

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel