Pokémon Sun (Steelbook Edition)
3DS

52,50
Nákupom získate 1,05 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 7 rokov
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 25191
  • Balenie obsahuje hru Pokémon Sun a exkluzívny steelbook

    color>

    V hrách Pokémon Sun a Pokémon Moon sa stanete trénerom Pokémonov, budete chytať nových Pokémonov a tiež s nimi bojovať a obchodovať na tropických ostrovoch regiónu Alola. Zúčastníte sa napínavých súbojov, v ktorých budete používať nové silné útoky. Budete komunikovať s Pokémonmi v rámci tréningu, spriatelíte sa s nimi a možno sa stanete pokémoním šampiónom!

    VYDAJTE SA NA LOV
    Príbeh začína, keď sa hlavná postava hry prisťahuje do regiónu Alola. Potom si vyberiete, či budete hrať za hrdinu alebo hrdinku. Môžete svojej postave vybrať meno a prispôsobiť si jej vzhľad. Ihneď po príjazde sa priamo pred vašimi očami začnú odvíjať úžasné dobrodružstvá a na svojich výpravách naprieč Alolou sa stretnete s množstvom zaujímavých ľudí!

    ROTOM POKÉDEX
    Pokédex je užitočný vynález, ktorý zaznamenáva informácie o Pokémonoch, ktorých počas svojej výpravy uvidíte, alebo chytíte. V Pokémon Sun a Pokémon Moon vam dá profesor Kukui špeciálny Pokédex nazývaný Rotom Pokédex. Žije v ňom Rotom, Pokémon, ktorý môže bývať v rôznych elektronických prístrojoch. Rotom Pokédex dokáže oveľa viac, než len zaznamenávať informácie o Pokémonoch. Má tiež svoju vlastnú osobnosť. Ukazuje vám súčasnú polohu a cieľ a navyše vám tiež radí, kam sa ďalej vydať na základe informácií získaných z rozhovorov s ostatnými postavami.

    SKENOVANIE QR KÓDOV
    Pokémon Sun a Pokémon Moon obsahujú QR čítačku, vďaka ktorej môžete získať informácie o Pokémonoch skenovaním QR kódov. Skenovaním špeciálnych QR kódov si môžete zaregistrovať do Pokédexu nových Pokémonov a zistiť, kde žijú. Pokiaľ naskenujete kód Pokémona, ktorého ste doposiaľ nechytili, môžete objaviť miesta jeho výskytu a snahe ho nájsť.

    BATTLE ROYAL
    V móde Battle Royal sa stretávajú štyria tréneri, pričom pravidlá sú jednoduché. Každý z trénerov si vyberie troch svojich Pokémonov a jedného z nich vyšle do boja. Zápas končí na konci ťahu, počas ktorého je porazený posledný Pokémon ktoréhokoľvek z trénerov. Výkon všetkých hráčov je následne vyhodnotený a víťaz je vyhlásený v závislosti na počte cudzích Pokémonov, ktorých porazil a jeho vlastných, ktorí boli na konci zápasu stále schopní boja.

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Mohlo by sa vám páčiť

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel