Pokémon Ultra Sun / Ultra Moon - Ultra Dual Edition
3DS

100,80
Nákupom získate 2,02 Kredity
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 7 rokov
Typ hry: Hra pre jedného hráča, Hra pre viacerých hráčov, Online multiplayer
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 27295
  • Ultra Dual Edition OBSAHUJE

    - hry Pokémon Ultra Sun a Pokémon Ultra Moon
    - Steelbook
    - 2x kód pre stiahnutie 50 potionov

    Pokémon Sun a Moon: Solgaleo, Lunala a Necrozma. Nová porcia príbehu sa potom točí okolo toho, čo majú títo noví pokémoni spoločné s tými legendárnymi z predchádzajúcich hier.


    VYDAJTE SE NA LOV
    Príbeh začína, keď sa hlavná postava hry prisťahuje do regiónu Alola. Potom, čo si hráči vyberú, či budú hrať za hrdinu alebo hrdinku, môžu svojej postave vybrať meno a prispôsobiť si jej vzhľad. Ihneď po ich príchode sa priamo pred ich očami začnú odvíjať úžasné dobrodružstvá a na svojich výpravách naprieč Alolou sa hráči stretnú s množstvom zaujímavých ľudí!

    Pokémon Ultra Sun a Pokémon Ultra Moon dá profesor Kukui hráčovi špeciálny Pokédex zvaný Rotom Pokédex. Žije v ňom Rotom, Pokémon, ktorý môže prebývať v rôznych elektronických prístrojoch. Rotom Pokédex vie oveľa viac než len zaznamenávať informácie o Pokemonoch - má tiež svoju vlastnú osobnosť. Ukazuje hráčovi jeho súčasnú polohu a cieľ, a navyše mu tiež radí, kam sa má ďalej vydať, na základe informácií získaných z rozhovorov s ostatnými postavami.

    Pokémon Sun a Pokémon Moon disponujú QR čítačkou, vďaka ktorej môžu hráči získať informácie o Pokémonoch skenovaním QR kódov. Skenovaním špeciálnych QR kódov si môžu hráči zaregistrovať do Pokédexu nových Pokémonov a zistiť, kde žijú. Pokiaľ sa naskenuje kód Pokémona, ktorého doteraz nechytili, môžu objaviť miesta jeho výskytu a ľahšie ho nájsť.

    BATTLE ROYALE
    V móde Battle Royale sa stretnú štyria tréneri, ale pravidlá sú jednoduché. Každý z trénerov si vyberie tri svoje Pokémony a jedného z nich vyšle do boja. Zápas sa končí na konci ťahu, počas ktorého je porazený posledný Pokémon ktoréhokoľvek z trénerov. Výkon všetkých hráčov je následne zhodnotený a víťaz je vyhlásený v závislosti od počtu cudzích Pokémonov, ktoré porazil, a jeho vlastných, ktorí boli na konci zápasu stále schopní boja.

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

Instagram
harleen, komiksypocesksy, harleyquinn
zaklinac, geraltzrivie, yennefer, cirilla, hernymerch, , figurky
riseoftheronin, darcek, odznacik, riseoftheroninps5, ronin
Animeshow24, comissalon, Xzonelive, Xzonesk, karticky, Bratislava, vidimesanazivo, hernymerch, festial, AS24
futurama, bender, turangaleela, figurky, nibbler, shutupandtakemymoney, youtooz