Pokémon X
3DS

41,99
Nákupom získate 0,84 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Pre všetkých
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 17936
  • Verzia X má svojich vlastných unikátnych Pokémonov

    Dych berúci 3D svet na vás čaká v dobrodružnej hre Pokémon X, exkluzívne na Nintende 3DS. Cestuj do regiónu Kalos, krajiny, ktorá je vnorená do tajomstva. Vyberte si z troch novo objavených Pokémonov pre štart vášho dobrodružstva!

    V tomto RPG si môžete vybrať jedného z troch novo objavených Pokémonov – trávnatý typ – Chespin, ohnivý typ – Fennekin a vodný typ – Froakie. Každý z nich má špeciálne útoky a postupom času tiež získava v bojoch skúsenosti a stáva sa tým pádom silnejším a postupne sa rozvíja a prechádza evolúciou.

    V hre Pokémon X vás dobrodružstvo zavedie do iných rozmerov. Každý kút regiónu Kalos je plný života a to od dlaždených ulíc mesta Lemiose, až do vzdialených kútov divočiny. Mesto Lemiose je veľmi prosperujúca metropola, kde nájdete množstvo obchodov, rušných ulíc a tiež veľa zábavy, ktorú si radi vychutnáte.

    V hre je množstvo novo objavených Pokémonov, ktorí čakajú práve na vás. Gogoat je pokémon trávnatého typu a je tak obrovský, že vás môže povoziť na jeho chrbte. Sylveon je nová evolúcia Pokémona Eevee, a je tu tiež Pokémon, ktorý je prepojený v určitom smere s Pokémonom Mewtwo. A nesmie sa zabudnúť tiež na legendárneho Pokémona Xerneasa, ktorý bol ešte nedávno objavený. Vyzbrojení novým Pokédexom môžete začať s výpravou do regiónu Kalos a začať tak svoje dobrodružstvo!

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel